Samsara Restaurant

Category One
mot et gebyr
Category Two
uformelt
Ristorante Samsara su nave Costa
Der Stillehavet og Middelhavet møtes, nyter vi storslått fusionmat i en meny full av smak og innovasjon. Menyen, som er skapt av Stefano Fontanesi, Costa Corporate Chef, og Riccardo Bellaera, Costa Corporate Pastry Chef, er en eksplosjon av smaker der habanero-chilier, cashewnøtter og japansk sake møter middelhavsspesialiteter som olivenolje, fettuccini, gresk feta og mye mer. Noen eksempler? Mango ceviche med rødløk og aji Amarillo (peruansk gul chilipepper), ris med blekksprut i karrisaus, biff-filet med tamarindsaus, stekt okra, mosede søte poteter med ingefær: en reise på selve reisen! Samsara-restauranten kombinerer Costa-kokkenes kreativitet med typiske ingredienser fra Stillehavets og Middelhavets kjøkken i et raffinert og eksklusivt miljø. Det innovative kjøkkenet smaker ferskt og deilig, rikt på aromaer og krydder fra Asia og Sør-Amerika, tilberedt med Middelhavet i hjertet.

Livet om bord

Livet om bord

Uansett hva drømmeferien er, har Costa Cruise tilbud og aktiviteter for alle. Gå om bord og opplev alt!