Oppskriften på lykke

Opprinnelig, kreative, inspirert av tradisjon men moderne. Chef Bruno Barbieri er skaperen av en fantastisk meny som serveres på flere skip og i forskjellige destinasjoner.

En meny, to merkedager

Oppskrifter som oppsummere en 40 år karriere. Menyen av Bruno Barbieri har alle lidenskapen til et liv dedikert til mat. Tolv nye retter for å feire historien om en flott kjøkkensjef og 70 år med Costa.

En reise gjennom smak

Menyen er en reise gjennom smaker som har formet kokken over årene. Kokekunsten fra Emilia Romagna og internasjonale retter testet på cruiseskip. Unike opplevelser som skape ekstraordinære retter.

Hvem er Bruno Barbieri?

Født i Medicina i provinser i Bologna, Bruno Barbieri's er det italienske kokk med flest Michelin-stjerner. Han begynte karrieren på cruiseskip, der han møter kulinariske kulturer rundt om i verden. Etter års erfaring innen mest prestisjetunge italienske og internasjonale klubber, åpnes hans endelig restauranter og karrieren tar av. Forfatter av 11 tilbered bøker, en dommer Masterchef Italia siden av 2011 og stjernen på berømte TV-programmer.