Underholdning

Det er tusen fasetter av moro om bord. Med Costa blir den italienske holdningen til show en kunst, med forestillinger og aktiviteter som alltid er forskjellige. Din jobb er å velge! Musikere, akrobater, magikere, mimeartister og band står klare til å hjelpe deg med å oppdage at showene kommer i mange former, og alle på scenen er om bord for å gjøre det mulig for deg å oppleve noen uforglemmelige øyeblikk. På teatret for eksempel, hvor artistene får deg til å le og drømme og rører ved dine følelser, med engasjerende underholdning for barn; og i de viktigste øyeblikkene på cruiset når sangere, DJ-er og dansere opptrer i de mange barer og lounger om bord. Men du kan også bli en stjerne ved å bli med i talentkonkurransen vår: The Voice.

   

Unike opplevelser om bord

The Voice

Er du klar til å bli festens store stjerne? Verdens mest populære talentkonkurranse er nå på programmet på Costas skip.

Peppa Gris

Peppa Gris, med sin fantastiske verden av store partnere, vil være om bord alle Costas skip og klar til å ta imot barna i sin unike stil.

Fest med PJ-masker

Dette er festen som barn ikke bør gå glipp av! Fargerike masker, spill, snacks og muligheten til å bli kjent med våre tre natthelter. Det er din tur til å bli en helt! Til september, på Costa Diadema og Costa Pacifica.