Du har aldri vært på et cruise?

Oppdag smaken på cruisereise
  • Drømmereisemål over hele verden
  • Lugarer, din oase for komfort
  • Underholdning for voksne og barn
  • Utmerket mat
  • Fantastisk spa
  • Turer skreddersydd for deg


DEN NYE SIKKERHETSPROTOKOLLEN


Den nye sikkerhetsprotokollen som beskytter helsen din og inneholder nye driftsprosedyrer tilpasset behovene for å håndtere COVID-19-situasjonen i samsvar med nasjonale og internasjonale helsestandarder. 

Beskytter vi din helse og sikkerhet, for å garantere deg en fredelig ferie.

Når du er på ferie er du mer rolig, mer avslappet og smiler, men kun med et Costa-cruise er lykken din multiplisert, fordi du ser det gjenspeiles i personer du er glad i, i antallet smil hos venner og i øynene på barn.

Klar til avreise?

Din lugar: avslapping til sjøs

På et Costa-cruise lugaren blir en oase av komfort. Suite, med eksterne og interne balkong: lugarer tilbyr en tidsriktig og nøyaktig service, et sjøbilde som endrer fra dag til dag, med komfort som i ditt eget hjem.

Underholdning uten enden

Sport, spill og konkurranser, musikk og viser. Du har mange muligheter å velge mellom om bord på Costas skip. Sjarmen til lokal musikk; dans til rytmen i landene vi besøker – det er en nøkkel til mer kunnskap.

En fantasiverden for å utforske

Mens barn spiller spill i bassenget og snacks, voksne de kan konsentrere seg om avslapning eller utforsking. På et cruise finner du Miniclubs for ulike aldre, et dedikert underholdningsteam og spesialmenyer.

Landet i formen

Søte, salte, vegetariske eller glutenfrie produkter, bare kvalitetsingredienser, hver er skapt for forskjellige behov. Oppdag typiske retter fra stedene du har besøkt og menyen av Chef Barbieri for en fornøyelse du ikke vil glemme.

Den største flytende spa

En yogaklasse på dekket eller en oppkvikkende massasje? En ny frisyre eller et forfriskende tyrkisk bad? Et Costa-cruise er en reise i velvære.

Turer skreddersydd for deg.

Oppdag et annet sted hver dag! Bestem deg for hva du vil se. Fra shoppingturer til dykking, fra en 4x4 tur til en guidet tur rundt et museum.

Pakk kofferten!

Pakking av kofferten kan føre til både pine og glede ved ethvert besøk. Spesielt hvis dette er din første cruiseopplevelse. For å skille mellom det overflødige og det nødvendige, har vi samlet litt veiledning til å pakke den «perfekte koffert».

Ikke medlem ennå?

Registrering er raskt og enkelt! Angi en verden full av privilegier, enten på ferie eller hjemme. Som medlem av CostaClub, kan du dra nytte av spesielle rabatter på mange avganger og et blad for deg, C Magazine, nå også tilgjengelig på Internett!