Mozzarella Goccialatte

Category One
Inkludert
På mange Costa-skip er det minimeierier som gir den beste ostemassen og andre fantastiske ost- og meieriprodukter. Du kan nyte mozzarella, burrata, bøffelost, scamorze og mange flere på pizzaen din eller i de deilige rettene på Goccialattes meny. Alle rettene er laget så du kan smake på ferskheten i produktet, rett fra meieriet. Arrangementet er organisert sammen med «Latteria del Curatino», et italiensk merke skapt fra synergien til begge Campania-selskapene: «Comat» (en av de mest vellykkede i produksjon av anlegg og maskiner for meieriindustrien) og meierigården «Podere dei Leoni» (produsent av DOP bøffelmozzarella). Hovedingrediensen er ostemasse av melk fra ku og bøffel fra slettene ved Sele. Genuin helitaliensk fortreffelighet til ditt bord.

Livet om bord

Livet om bord

Uansett hva drømmeferien er, har Costa Cruise tilbud og aktiviteter for alle. Gå om bord og opplev alt!

LAB – Kjøkkenlabben

mot et gebyr

Er du klar til å bli vår «Chef for a day»? Du kan teste ferdighetene dine ved ovnen og dele dine mest kreative oppskrifter på LAB. Og hvis du trenger litt inspirasjon, la deg overraske av Bruno Barbieris retter!

Tutti a Tavola Restaurant

Inkludert

Nå med utsikt over havet og... ditt lille reisefølge; det er den første restauranten dedikert til familier. Plassert et steinkast fra Luna Park, den har en komfortabel innvendig plass, og et vakkert utvendig område med utsikt over sjøen.