Treningsstudio

Category One
Inkludert
Hvis du er sporty, kan du holde deg i form i treningsstudio, utstyrt med det siste av utstyr og store vinduer med utsikt over havet. Løp på tredemøllen eller følg ditt vanlige treningsprogram mens du nyter den endeløse utsikten over havet foran deg, noe som gir en følelse av absolutt velvære og inspirasjon til å forbedre ytelsen din. Treningsrommene hos Costa er utstyrt med de mest moderne utstyr, noe som gir lyst til å trene, selv for de lateste. Du kan også engasjere en personlig trener eller delta på gruppetimer med spinning eller avslappende yoga og pilates. Hvem sier at du ikke kan holde deg i form mens du er på ferie?

Livet om bord

Livet om bord

Uansett hva drømmeferien er, har Costa Cruise tilbud og aktiviteter for alle. Gå om bord og opplev alt!

LAB – Kjøkkenlabben

mot et gebyr

Er du klar til å bli vår «Chef for a day»? Du kan teste ferdighetene dine ved ovnen og dele dine mest kreative oppskrifter på LAB. Og hvis du trenger litt inspirasjon, la deg overraske av Bruno Barbieris retter!

Tutti a Tavola Restaurant

Inkludert

Nå med utsikt over havet og... ditt lille reisefølge; det er den første restauranten dedikert til familier. Plassert et steinkast fra Luna Park, den har en komfortabel innvendig plass, og et vakkert utvendig område med utsikt over sjøen.