Italienske merker

Category One
Inkludert
Hver dag finner du italienske smaker på Costa-skipene. Ved alle arrangementer, i alle barene og i restaurantene finner du nøye utvalgte produkter og merkevarer. Mat, drikke, ingredienser og merker av god italiensk tradisjon er en del av Costas utvalg for å gi smak og kvalitet til cruiset ditt. Costa har inngått samarbeid med Illy kaffe, Ferrari Spumante, Aperol og andre kjente merkevarer, fordi hvert øyeblikk i baren er spesielt. Kjøkkenet bruker råvarer av italiensk fortreffelighet som olivenolje, Fassona-kjøtt for burgere eller ostemasse fra Sele for mozzarella, ferskt tilberedt om bord. Barilla-pasta er dronningen i din første rett. Og Agrimontana iskrem, Gobino og Biasetto sjokolade og bakverk vil legge sødme til hvert øyeblikk om bord.

Livet om bord

Livet om bord

Uansett hva drømmeferien er, har Costa Cruise tilbud og aktiviteter for alle. Gå om bord og opplev alt!

LAB – Kjøkkenlabben

mot et gebyr

Er du klar til å bli vår «Chef for a day»? Du kan teste ferdighetene dine ved ovnen og dele dine mest kreative oppskrifter på LAB. Og hvis du trenger litt inspirasjon, la deg overraske av Bruno Barbieris retter!

Tutti a Tavola Restaurant

Inkludert

Nå med utsikt over havet og... ditt lille reisefølge; det er den første restauranten dedikert til familier. Plassert et steinkast fra Luna Park, den har en komfortabel innvendig plass, og et vakkert utvendig område med utsikt over sjøen.