Svømmebasseng og boblebad

Category One
Inkludert
Bassengene på dekk er stedet for møter og underholdning, for å få nye venner og å nyte en drink. Bassengene om bord på et Costa-skip ligger i hjertet av alt det morsomme. Dette er hvor du vil la deg underholdes med spill og dans gjennom dagen, og med populære hendelser på ettermiddagen, som «white party», hvor du kan rocke til rytmen av musikken. Bassengene er også hvor du kan nyte en maritim lunsj, og hvor barna dine kan bruke masse tid. Livredderne er alltid på vakt, så du kan slappe av, kanskje i en varm badestamp. Bassengene er plassert på strategiske steder slik at du kan se havet eller svømmebassengområdene, kanskje for å nyte solnedgangen med en cocktail i hånden sammen med nye venner mens vannet varsomt masserer kroppen.

Livet om bord

Livet om bord

Uansett hva drømmeferien er, har Costa Cruise tilbud og aktiviteter for alle. Gå om bord og opplev alt!

LAB – Kjøkkenlabben

mot et gebyr

Er du klar til å bli vår «Chef for a day»? Du kan teste ferdighetene dine ved ovnen og dele dine mest kreative oppskrifter på LAB. Og hvis du trenger litt inspirasjon, la deg overraske av Bruno Barbieris retter!

Tutti a Tavola Restaurant

Inkludert

Nå med utsikt over havet og... ditt lille reisefølge; det er den første restauranten dedikert til familier. Plassert et steinkast fra Luna Park, den har en komfortabel innvendig plass, og et vakkert utvendig område med utsikt over sjøen.