Flersportsbane

Category One
Inkludert
Om bord er det flersportsbaner for fotball, volleyball, basketball og tennis.

Hvis du elsker lagsport, kan du konkurrere med venner eller andre gjester på flersportsbanene. Delta i arrangementer i regi av våre underholdningsteam. Den perfekte måten å holde formen mens du har det moro. Eller slapp av i en yogaklasse med våre instruktører. Kursleders og instruktører er flinke til å engasjere selv de lateste, med stor profesjonalitet og entusiasme. De vil få frem smilet ditt ved hver nye sportslige opplevelse! Med Costa kan du også nyte fysisk aktivitet på land med utflukter som gjør at du kan bedrive vannsport, sykle og gå fotturer. Trening kan være en del av din ferie det også.

Livet om bord

Livet om bord

Uansett hva drømmeferien er, har Costa Cruise tilbud og aktiviteter for alle. Gå om bord og opplev alt!

LAB – Kjøkkenlabben

mot et gebyr

Er du klar til å bli vår «Chef for a day»? Du kan teste ferdighetene dine ved ovnen og dele dine mest kreative oppskrifter på LAB. Og hvis du trenger litt inspirasjon, la deg overraske av Bruno Barbieris retter!

Tutti a Tavola Restaurant

Inkludert

Nå med utsikt over havet og... ditt lille reisefølge; det er den første restauranten dedikert til familier. Plassert et steinkast fra Luna Park, den har en komfortabel innvendig plass, og et vakkert utvendig område med utsikt over sjøen.