Squok Club

Category One
Inkludert

Squok Club er en miniklubb for barn over 3 år, som allerede er uavhengige (som ikke trenger bleie). Det er verken skolen eller barnevakt, det er underholdning!

Barna dine vil aldri ha et kjedelig øyeblikk under et Costa-cruise. Og du kan nyte all den avslappingen du fortjener på en ferie! De vil aldri få et øyeblikks pause mellom fester, leker i bassenget, smakfull snacks, dans og miniturneringer. Underholdningsteamet på Costa vet hvordan de skal holde på interessen deres, gjennom mange stimulerende aktiviteter. Om bord er Squok Club delt inn i alderskategorier: mini, for barn fra 3 til 6 år, med spesielle Peppa gris-aktiviteter, og Maxi Club, for barn fra 7 til 11 år. Så alle kan ha det gøy med venner. Underholdningen rettet mot barn er åpen hele dagen (fra 09:00 til 24:00), så mens de små turistene er opptatt på barnas klubb, kan foreldrene nyte reisen eller en romantisk middag. På mange skip har Squok Club-området et babybasseng, vannspill, et piratskip og et slott.

Livet om bord

Livet om bord

Uansett hva drømmeferien er, har Costa Cruise tilbud og aktiviteter for alle. Gå om bord og opplev alt!

LAB – Kjøkkenlabben

mot et gebyr

Er du klar til å bli vår «Chef for a day»? Du kan teste ferdighetene dine ved ovnen og dele dine mest kreative oppskrifter på LAB. Og hvis du trenger litt inspirasjon, la deg overraske av Bruno Barbieris retter!

Tutti a Tavola Restaurant

Inkludert

Nå med utsikt over havet og... ditt lille reisefølge; det er den første restauranten dedikert til familier. Plassert et steinkast fra Luna Park, den har en komfortabel innvendig plass, og et vakkert utvendig område med utsikt over sjøen.