Teen Club

Category One
Inkludert
Tenåringer kan oppleve cruiset sammen med jevnaldrende i en atmosfære hvor det alltid er moro, og hvor de ledsages av Costas personale. Moro for alle. Det er derfor tenåringer (12 til 17 år) har sine egen Teen Club, delt inn i to aldersgrupper: Teen Club Junior (12–14 år) og Teen Club (15–17 år). Disse aldersgruppene bidrar til å skape nye vennskap, og muligheten for barna å nyte ferien til det fulle. Mange morsomme arrangementer. Av de mest populære er dans- og musikk-kursene, idrettsturneringer, bassengfester med midnattssvømming, diskoleker og temamiddager.

Livet om bord

Livet om bord

Uansett hva drømmeferien er, har Costa Cruise tilbud og aktiviteter for alle. Gå om bord og opplev alt!

LAB – Kjøkkenlabben

mot et gebyr

Er du klar til å bli vår «Chef for a day»? Du kan teste ferdighetene dine ved ovnen og dele dine mest kreative oppskrifter på LAB. Og hvis du trenger litt inspirasjon, la deg overraske av Bruno Barbieris retter!

Tutti a Tavola Restaurant

Inkludert

Nå med utsikt over havet og... ditt lille reisefølge; det er den første restauranten dedikert til familier. Plassert et steinkast fra Luna Park, den har en komfortabel innvendig plass, og et vakkert utvendig område med utsikt over sjøen.