Tjenester

Det ville ikke vært et Costa-cruise om vi ikke kunne tilby våre passasjerer kvalitetsservice og alle typer komfort. Vi hjelper deg, fra avgang til din endelige destinasjon.

Har du bestilt cruisereisen og ikke vet hvordan du kan forberede deg på avgang? Ikke bekymre deg, dette avsnittet inneholder noen nyttig informasjon og, hvis ikke så nok, Costa personell alltid er klart til å svare på spørsmålene dine. Hvordan håndtere ombordstigning operasjoner, hvordan du skal pakke en koffert og hvordan man bør kommunisere med dine kjære hjem er noen av emnene vi er ofte spurt om. Hvis du har ytterligere spørsmål, vennligst prøv å søke Vanlige spørsmål.

Internet og telefontjenestene

For problemfri surfing, kjøpe et internett! Wi-Fi er tilgjengelig i offentlige områder av fartøyet og i alle lugarer. Du kan dele bilder av ferien med vennene dine til å oppmuntre dem til å være med på en cruisereise.

Kofferten din

Lurer du på hva du bør pakke? Ikke bekymre deg, vi her for å gi alle råd om hva du bør ha, ikke ta med, og hva du kan finne om bord, å starte med en effektiv vaskeritjenester som er tilgjengelig daglig.

Klær

I løpet av dagen, om kvelden, på utflukter på land eller sportspill, hver hendelse og erfaring i løpet av Costa-ferie behøver den rette antrekk. Glemt noe? Våre skip har et stort shopping arcade der du kan finne det du ikke med meg.