Hva du skal ta med

Lurer du på hva du bør pakke? Har du allerede har spurt alle vennene dine som også er cruise-entusiaster og du er fortsatt usikker?

Ikke bekymre deg, vi her for å hjelpe deg med råd om hva du bør ha, ikke ta med, og hva du kan finne om bord.

Den garderober i våre lugarer er svært romslige, og ikke glem at på alle våre skip har vi en omfattende shopping arcade hvor du kan finne klær, parfyme og tilbehør, en frisør og en skjønnhetssalong for alle skjønnheten din krav. En daglig klesvask tjenesten er også tilgjengelig.

Så, hvis du Bli med poser som ikke er for full, du får mer plass til suvenirer og gaver for deg og dine kjære.

Destinatinasjoner...

Klargjøre kofferten! Du trenger ikke å ta ulike valgmuligheter etter hvilket land inkludert på cruisereiseruten: her er noen få eksempler.

Middelhavet i vår–sommer

Lett bagasje! Klimaet er behagelig varmt i alle land vi besøker på våre cruisereiser. Ikke glem solkrem for huden, solbriller og strandtøy. Og en bag er svært nyttig for når du skal til stranden.

Middelhavet i høst–vinter

Siden klimaet ikke er ideelt for stranden, er dette det perfekte tidspunktet for å utforske byer og kultur. Vi anbefaler komfortable sko, gensere, regntett yttertøy og en paraply du kan ha med i bagen.

Nord-Europa

Ikke glem fjellstøvler og klær for sport og utendørs utflukter på land, et kamera og ryggsekk som håndbagasje. Sommerne i Nord-Europa er milde, men på morgen og kveld er en jakke viktig.

Eksotiske destinasjoner

Sommerklær for et tropisk klima, med vanntette klær for plutselige regnbyger, badeklær, sarong, solkrem. I muslimske land som De forente arabiske emirater og Maldivene, anbefaler vi at du respekterer lokale skikker og ikke har på avslørende eller utfordrende klær.

Verdensturné

Så mange steder blir besøkt av et cruise rundt hele verden... Men du kan ikke ta med hele garderobe hjemmefra! Ikke glem: alle nødvendige dokumenter, pass, visum, kamera og noen gode bøker.

Far East

Vårt råd er å være forberedt: t-skjorte, bukser og solkrem for solskinnsdager; vanntette sko for dager med regn og en genser.

Kontroller listen

Essensielt for enhver reise

Hva er gitt om bord

Hva ikke å ta med

✓Personlige dokumenter og reisedokumenter

✓ ark

✗  Våpen, ammunisjon, eksplosive stoffer

✓ Medisiner og medisinsk utstyr

✓ Håndklær

✗ Fyrverkeri, gasser, smittefarlige og giftige stoffer

✓ Beskyttende munnbind og håndsprit

✓ Kredittkort eller kontanter

✓ Såpe, sjampo og kroppsvask

✗ Mat og drikke (med unntak av mat for små barn)

✓ Ladere

✓ Hårtørrer

✗ Dyr (unntatt førerhunder)

✓ Solkrem, solbriller og badedrakter

✓ Beach håndklær

✗ Husholdningsapparater (strykejern, kaffemaskin, vannkoker, hårføner, hår retteenheten)

✓Nappies, flasker og spesifikke mat for små barn

✓ Sigaretter, tobakk (tilgjengelig fra butikker og barer om bord)

Se den komplette listen over forbudte artikler

✓ Komfortable sko for å nyte utflukter på land med glade føtter

✓ Gebyr, båre, high chair og barn flaskevarmeren (på forespørsel og avhenger av tilgjengelighet ved bestillingstidspunktet)

 

✓ En elegant kjole og en hvite toppen

 

 

✓ En genser eller omslag

 

 

✓ Kamera

 

 

 

Andre ting du må vite

Hvor mye kan bagasjen min skulle veie? Hvordan er bagasjen levert til min førerhuset?

Vekt

Vekten og størrelse til bagasjen din vil variere avhengig av om reisen inkluderer en flyvning. Hvis du setter deg på et fly, reglene fastsette ett stykke bagasje og en liten del av håndbagasje per passasjer. Vi anbefaler at du tar kontakt med flyselskapet for å sjekke hvilke regler du må følge.
Hvis, men, ferien starter fra selve porten, i tillegg til stykke håndbagasje, hver passasjer kan gi ekstra bagasje på et cruise periode på maksimum 7 dager, to i maksimalt 14 dager og tre elementer av bagasje for cruisereiser over en periode på 14 dager.

 

Bagasjeinnlevering

Når du kommer du til havnen i ombordstigning og når du går i land, det har aldri vært så enkelt å transportere bagasjen. Du bare skal bagasje etiketter som vil motta cruisebilletten din, og vi vil vi levere bagasjen direkte til førerhuset.
Sørg for å bære personlige effekter, rutinemessig legemidler og alt som kan være nyttig ved ombordstigning i håndbagasjen.

 

Hvis du trenger mer informasjon, kan du kontakte reisebyrået eller våre cruise Experts.

Oppdag også ...

Klær

I løpet av dagen, om kvelden, på utflukter på land eller sportspill, hver hendelse og erfaring i løpet av Costa-ferie behøver den rette antrekk. Glemt noe? Våre skip har et stort shopping arcade der du kan finne det du ikke med meg.