Telekommunikasjon på cruiset, alltid tilkoblet

Hold kontakten med omverdenen mens fartøyet er til sjøs, med Internett-tjenester, Wi-Fi og telefon

På ferie, er ingenting bedre enn å ta en spektakulær bildet du umiddelbart kan dele med venner på sosiale nettverk: ta med deg helt nødvendig smarttelefon, nettbrett eller bærbar datamaskin.

Med Wi-Fi om bord (eller med datamaskinen for Internett-tilkobling) kan du også holde kontakten med jobben din - hvis dine kolleger – trenger du for å lese den nyeste e-post.

Så etterpå vil du virkelig føle at du er på ferie.

INTERNETT SERVICE
Hvert skip i flåten tilbyr satellitt Internett-tilgang 24 timer i døgnet. Du kan koble gjennom Wi-Fi om bord eller påInternettpunkt.
Du kan koble til Wi-Fi om bord på datamaskinen din, iPad, iPhone, smarttelefon eller ved hjelp av PC på Internett Point. Instruksjoner for tilgang og servicekostnader blir tilgjengelig om bord. Du får tilgang til Internett med én enkelt enhet om gangen; kostnaden for tjenesten vil bli belastet direkte fra Costa-kortet.


Internett-punkt
For å få tilgang til PC på Internett Point, sveip Costa-kortet eller følg instruksjonene for å logge deg på igjen. Datamaskinen har ikke Microsoft-programmer, og lar deg ikke koble deg til personlige enheter som digitalkameraer, eller last ned programmer. Skrivere er også tilgjengelig på internettpunkt (gebyr for en tilleggsavgift).


Wi-Fi:
Wi-Fi er tilgjengelig i offentlige områder av fartøyet og i alle lugarer. Før du logger på, må du huske å bekrefte tilkoblingen for iPad, iPhone eller smarttelefon for å forbedre den innebygde Wi-Fi-tilkobling. Vi anbefaler at du begrense nedlasting av videoer og store filer. Automatisk oppdatering av PCen, iPad og smarttelefoner vil påvirke varighet, hastighet og pris på tilkoblingen. Du kan ofte har aktive prosesser og programmer på enheter som du ikke er klar over. Vi anbefaler at du deaktivere programmer (ikke antivirus) mens du navigerer, som de kan tette ned surfing og har en betydelig innflytelse på prisen.


Data pakke
Den perfekte pakken for de som vil surfe av og til, sjekk e-post eller post på sosiale nettverk. Det kan ubegrenset Internett-tilgang, til den når terskelen for forhåndsbetalte data. Det er flere alternativer, fra 250 MB til 3 GB.


Sosiale pakke
For feriereisende har lidd som ikke kan klare dere uten deres egne sosiale nettverk, chatter, eller som ønsker å dele bilder med venner. Fra kun € 5 per dag, det inkluderer tilgang til følgende sosiale nettverk eller tjenester: Facebook, Facebook Messenger, Twitter, WhatsApp, Threema, Snapchat, Googleplus, Instagram, Pinterest, Tumblr, Xing, LinkedIn. Den kan kjøpes for en dag eller for hele cruise.


Du kan også velge å surfe på Internett "etter hvert" ved en hastighet som starter fra €0.25/minute. Den kontooppretting koster € 3 (engangs betaling).
Husk at med kontoen, kun ett apparat om gangen kan bruke tilkoblingen.

3G
De innebygde systemer uansett skip støtte 3G teknologi. Kostnaden for dataroaming kan være svært kostbart; anbefaler vi at du sjekker med din teleoperatør før avgang. Satellittsignalet forsvinner kan være store variasjoner på grunn av dårlig vær og sjøforhold og naturlige hindringer; signalet er derfor langsommere enn på land og ikke alltid tilgjengelig. På alle andre skuter, det eneste alternativet å koble til Internett med smarttelefonen eller nettbrettet er via Wi-Fi.


TELEFONI
Skipet har en satellitt telefonsystem som gjør at du kan ringe samtaler mens du er i sjøen, direkte fra lugaren. Anropene vil bli belastet din konto om bord konto. Du kan ringe til fartøyet fra land, og operatøren vil så overføre samtalen til den forespurte person.

Skipet gir også en GSM-tilkobling for mobiltelefoner, slik at du kan ringe eller sende meldinger med roaming utenlands.

Når du kobler til GSM om bord, vil mobilen vise "navnet på fartøyet", "901.12" eller "TELENOR MARITIME/MCP "(for MCP) eller TIM@SEA, eller 901 26 eller NOR 26 (for Telecom). GSM slås automatisk av når fartøyet når en port.
Du bør kontakte din teleoperatør før avgang, som kostnadene for internasjonale samtaler kan være svært sterk og er nesten aldri inkludert i pakkene som tilbys av telefonselskaper.

FAKS
Hvis du vil sende en faks fra om bord, kan du kontakte Front Office for mer informasjon (betalt service).

Har du allerede bestilt?

Kjør rett på MinCosta tilpasse cruisereisen.