Retningslinjer for avbestilling og kompensasjon

Siste oppdatering for cruisereiser vinteren 2020/21.

***SISTE OPPDATERING***
Cruisene gjenopptas 1. mai 2021 med Costa Smeralda.

 

Etter en nøye vurdering av tiltakene i Dpcm som for tiden er i kraft i Italia, har vi besluttet å utsette omstart av skipene våre til 1. mai 2021

 

Vi mener at den nåværende serien med restriktive tiltak ikke tillater oss å garantere våre gjester en tilstrekkelig opplevelse under landbesøk og muligheten til å utforske skjønnheten til de besøkte destinasjonene. Vi støtter og deler den kollektive innsatsen som Italia gjør for å håndtere helsesituasjonen, og ser frem til mars for å komme tilbake for å tilby sine kunder den best mulige ferieopplevelsen. 

 

Vi vil deretter gjenoppta driften 1. mai med Costa Smeralda, som vil gi gjestene muligheten til å oppdage de vakreste italienske stedene med mini-cruise på 3 og 4 dager, eller alternativt en full 7-dagers cruise, som stopper i Savona, La Spezia, Civitavecchia, Napoli, Messina og Cagliari.

 

Fra 12. juni er skipet planlagt å returnere til det vestlige Middelhavet for å tilby ukes lange cruise-reiseruter, for å besøke Italia (Savona, Civitavecchia og Palermo) samt Frankrike (Marseille) og Spania. (Barcelona og Palma de Mallorca).

Costa Luminosa vil også gjenoppta tjenesten, med avgang fra Trieste fra 16. mai og neste dag fra Bari, som bekrefter den ukelange cruiseplanen i Hellas og Kroatia.

Kansellert cruise? 

Alle cruisereiser frem til mai 2021 kan være gjenstand for kanselleringer eller endringer. Ta kontakt med våre cruiseeksperter på +4723024697 eller reisebyrået ditt for å få vite om våre retningslinjer for kompensasjon.

Den nye sikkerhetsprotokollen

Fra mannskap til passasjerer, fra havneanlegg til skip, fra ombordstigning til ilandstigning, beskytter vi din helse og sikkerhet, for å garantere deg en fredelig ferie.