50 % rabatt på passasjerer nummer.

Fram til 1. mai kan du dra nytte av tilbudet vårt på et utvalg av avganger 2020 og vinteren 2021

50 % rabatt på person nummer to,1drikke er inkludert hele dagen i våre Total Comfort-priser.

Efterår / Vinter 2020-2021

Karibiske strender

Dubai og Emiratene

Transoceanic

¹Tilbudet gjelder for alle nye bestillinger som er foretatt mellom 24. mars og 30.juni 2020, til prisene Basic, Total Comfort og Deluxe, basert på dobbeltrom for 2 voksne per hytte. Drikkepakken er kun inkludert for prisene Total Comfort og Deluxe. Denne reduksjonen gjelder kun for cruise-delen, unntatt serviceavgift om bord og eventuelle tilleggstjenester. Gjelder på et meget stort antall cruise mellom mars 2020 og mars 2021. Ikke-tilbakevirkende tilbud og kan bare kombineres med Costa Club Privilege Departures og Premium Vouchers.

 

² De nye avbestillingsbetingelsene vil gjelde for alle nye individuelle bestillinger som er foretatt mellom 24. mars og 30. juni 2020 ved Last Minute, Basic, Total Comfort og Deluxe-priser på cruise med avgang mellom mai 2020 og mars 2021, unntatt cruise the Round the World cruise (hele og segmenter) og de som har avgang fra Singapore. 

 

* FAMILIETILBUD: For ett eller to mindreårige under 18 år i en lugar med to voksne som har bestilt en Total Comfort- eller Deluxe-pris, betaler du kun havneavgifter, registreringsgebyrer, eventuell forsikring, flygninger og transport. Hvis voksne har bestilt en Basic-pris, må de også betale kostnaden for en lugar om bord for barna. Kampanjen gjelder året rundt, unntatt på nyttårscruiset og jorden rundt-cruiset. For cruise+fly-pakker til alle destinasjoner vil tilbudet «gratis for barn» kun gjelde for cruisedelen, det vil ikke inkludere flygninger, transport eller eventuelle tilleggsavgifter for drivstoff for barn. Prisene vil bli oppgitt på bestillingstidspunktet. For bestillinger til Total Comfort Classic- eller Premium-pris inkluderer kampanjen også tilsvarende drikkepakker.