50 % for passasjer nummer to

Dra fordel av rabatten på 50 % for passasjer nummer to umiddelbart og velg våre Total Comfort Classic- eller Total Comfort Premium-priser: drikkevarer er inkludert. 100 % følelser og oppdagelser. Kun frem til 29. februar!

Tre gode grunner til å bestille

Inkluderte drikkevarer hele dagen

50 % for passasjer nummer to

Gratis for barn på opptil 18 år*

Alle destinasjonene

Ikke mist anledningen til å dra på et cruise med oss. Halv pris for passasjer nummer to er nå eller aldri. Middelhavet og Nord-Europa venter på deg. Dessuten er det en utmerket grunn til å bli kjent med Costa Smeralda, vårt nye cruiseskip. Du har mange valgmuligheter!

Middelhavet på én uke

Avganger fra februar til september 2020

Nord-Europa på én uke

Avganger fra februar til september 2020

Tilbudet gjelder for alle nye bestillinger gjort mellom den 5. desember 2019 og 29. februar 2020. til Basic- eller Total Comfort-priser for et minimum belegg på to voksne per lugar. Drikkepakken inkluderer Pranzo og Cena for Total Comfort Classic og Brindiamo for Total Comfort Premium. Rabatten gjelder kun for cruisedelen og uten potensielle tilleggstjenester. 

Gyldig på sju-dagers cruise fra februar 2020 til november 2020 i Middelhavet og Nord-Europa. Tilbudet har ingen tilbakevirkende kraft og kan kun kombineres med priviligerte avreiser og Voucher Premium.

For én eller to mindreårige under 18 år i en lugar med to voksne som har bestilt pristypen Basic eller Total Comfort, betaler du kun skatter, havneavgifter og potensielle utlegg for forsikringer, flygninger, transport og personlige utgifter. Kampanjen er gyldig hele året, med unntak av nyttårs- og Worldcruise-avganger. For cruise+fly-pakken gjelder drikkepenger kun på cruisedelen og inkluderer ikke flygninger, transport eller potensielle tilleggsutgifter for drivstoff, som det vil opplyses om i prisene ved bestilling. For bestillinger til Total Comfort-priser, inkluderer kampanjen også tilsvarende drikkepakker. Kampanjen SPECIAL FAMILIES er gyldig for maksimalt to barn per lugar, som opplyst om ved bestilling, og er underlagt endringer (økning eller reduksjon) hvis antallet mindreårige i kabinen endrer seg.

FAMILIETILBUD: For ett eller to mindreårige under 18 år i en lugar med to voksne som har bestilt en Total Comfort- eller Deluxe-pris, betaler du kun havneavgifter, registreringsgebyrer, eventuell forsikring, flygninger og transport. Hvis voksne har bestilt en Basic-pris, må de også betale kostnaden for en lugar om bord for barna. Kampanjen gjelder året rundt, unntatt på nyttårscruiset og jorden rundt-cruiset. For cruise+fly-pakker til alle destinasjoner vil tilbudet «gratis for barn» kun gjelde for cruisedelen, det vil ikke inkludere flygninger, transport eller eventuelle tilleggsavgifter for drivstoff for barn. Prisene vil bli oppgitt på bestillingstidspunktet. For bestillinger til Total Comfort Classic- eller Premium-pris inkluderer kampanjen også tilsvarende drikkepakker.