Nytt for 2021/2022: Costa-universet utvider seg!

Noen ekstraordinære nye opplevelser venter deg fra våren 2021. Hver tur vil være en unik opplevelse. Hva venter du etter? Begynn å leve drømmen!

Utrolige eventyr på Costa Luminosa

Du vil bli overrasket over våre store Grand Cruise-tilbud for Costa Luminosa! Tidløse destinasjoner som Israel og det hellige landet, eller evigvarende sjarmerende reisemål som Istanbul! Så mange nye opplevelser; din neste reise med Costa venter!

Fra Middelhavet til Karibia og til New York

Miami, Boston og 3 dager i Big Apple: reis til utrolige destinasjoner i USA i løpet av en fantastisk 44-dagers ferie. En perfekt blanding av kultur, natur, byer full av kunst- og kystferiesteder: en uforglemmelig ferie full av endeløse opplevelser. Avganger fra 04.03.2022.

Jul og nyttår på en cruisereise i Middelhavet

Øyene i Middelhavet: 14 dager med sightseeing på Korsika, Balearene, Malta og Sicilia. Fire av de vakreste middelhavsøyene venter deg med sin unike blanding av historie, kultur og naturskatter. Feir slutten av året med stil med oss på et unikt cruise med avganger fra 21. desember 2021.

Havbrisen

Azorene, Kanariøyene og Marokko: et 35-dagers cruise og oppleve magien i Atlanterhavet, til Lisboa og Casablanca, absolutte skatter som Cádiz og Málaga, fortryllende øyer som Kanariøyene, Madeira og sist, men ikke minst, de spektakulære Azorene. Avganger fra 28.01.2022.

Sommeren 2021 i Nord-Europa

Åtte dager i norske fjorder på Costa Diadema

For første gang drar Costa Diadema til nord-Europa og sammen med skipets sjarm blir det en drømmereise i uberørte naturomgivelser. En uke for å oppdage byer som Bergen og København og dra inn i de fantastiske Giranger-fjordene.

13 dager til å utforske Nordkapp og Lofoten

Seil med Costa Fascinosa til Nordkapp, øverst i verden, hvor solen skinner til og med om kvelden, for å beundre de uberørte naturomgivelsene fra Geirangene til Lofoten. Et helt unikt 13-dagers cruise.

10 dager med utforsking av de baltiske hovedstedene

Et vidunderlig 10-dagers cruise på Costa Fascinosa: Oppdag de tidløse hovedstedene i Nord-Europa, inkludert Stockholm, Tallinn og Helsinki, og tilbring deretter to dager i St. Petersburg!

Høst/Vinter 2021 i middelhavet

Tilbake til Istanbul

To dager om bord på Costa Diadema og utforsker Italia, Hellas og Tyrkia. For første gang er det en overnatting i gamle Konstantinopel for å nyte nattelivet. Avganger fra September 2021 til februar 2022.

Tilbake til Casablanca

10 dager ombord på Costa Favolosa som utforsker Italia, Frankrike, Spania og Marokko, med et eksepsjonelt 2-dagers opphold i Casablanca, en slående vakker by. Avganger i oktober 2021.

Fra havet til det hellige landet

To uker ombord på Costa Diadema for å oppdage Italia, Frankrike og Hellas, med to uforglemmelige dager i det hellige landet! Avganger fra desember 2021 til mars 2022.

Vinter 2021/våren 2022 i De forente arabiske emirater

Mellom sanden og skyskraperne er det en uendelig undring: For første gang om bord på Costa Smeralda, kan du nyte en reiserute full av ekstraordinære og eksotiske steder.

En uke i De forente arabiske emirater og Qatar

Et tidløst cruise som du nå kan oppleve om bord på Costa Smeralda for en ferie du vil huske! Med åtte dager til å oppdage Dubai, Doha, Abu Dhabi, Muscat og vakre Doha! Avganger fra november 2021 til mars 2022.

Jul og nyttår: 10 dager i De forente arabiske emirater

For en uforglemmelig reise, reis avgårde på et 10-dagers cruise med Costa Smeralda for å utforske Dubai, Abu Dhabi og Muscat, og opplev nattelivet i løpet av to dager i hver havn! Avganger fra 18.12.2021.

Reise rundt jorden 2022!

Opplev et stort sjøeventyr om bord på Costa Deliziosa: 126 dager, tre hav og fem kontinenter.

Fra Adriaterhavet til Gibraltarstredet, besøk de vakreste byene i Middelhavet før du drar til Amerika og deretter til Ecuador og til slutt inn Isthmus i Panama, som vil avsløre skjønnheten i Peru og Chile. Deretter vil forstavnen snu seg mot vest for å komme til drømmedestinasjoner, som påskeøya, Papua Ny Guinea, New Zealand og Australia før de går øst for å utforske Japan, Sør-Korea, Kina, Vietnam og India.

Turen din vil avsluttes med en virkelig følelsesmessig opplevelse som bare synet på det hellige landet kan tilby. En reise rundt jorden som setter en ny verdensrekord i lengde!

Costa Toscana 2021: Kommer snart!