Et barnevennlig cruise, til glede for alle!

En Costa cruisereise vil glede både foreldre og barn ... og med våre familietilbud vil barn under 18 år kun betale havneavgifter! *

Et spesialtilbud for alle

Costa tenker på alle og har spesialtilbud for alle aldre. Vi ser frem til å se deg om bord i skipene våre året rundt!

FAMILIETILBUD

Tilbudet er gyldig for ett eller to barn under 18 år som deler lugar med to voksne.

Én og en halv

En Costa cruisereise er fortsatt like rimelig som noen gang før, selv om du kun reiser med et mindreårig barn.

Stort familietilbud

To voksne med to eller tre barn under 18 år kan reise i to separate lugarer (den andre lugaren til redusert pris med 50 % rabatt). Ring oss på 0 800 89 125 eller la oss kontakte deg.

Spesialtilbud for alle aldre!

Votre hiver à -50% sur le deuxième passager.

Réservez cette offre imbattable avant le 31 juillet.

Varm vinter
FAMILIETILBUD: For ett eller to mindreårige under 18 år i en lugar med to voksne som har bestilt en Total Comfort- eller Deluxe-pris, betaler du kun havneavgifter, registreringsgebyrer, eventuell forsikring, flygninger og transport. Hvis voksne har bestilt en Basic-pris, må de også betale kostnaden for en lugar om bord for barna. Kampanjen gjelder året rundt, unntatt på nyttårscruiset og jorden rundt-cruiset. For cruise+fly-pakker til alle destinasjoner vil tilbudet «gratis for barn» kun gjelde for cruisedelen, det vil ikke inkludere flygninger, transport eller eventuelle tilleggsavgifter for drivstoff for barn. Prisene vil bli oppgitt på bestillingstidspunktet. For bestillinger til Total Comfort Classic- eller Premium-pris inkluderer kampanjen også tilsvarende drikkepakker. Kampanjen FAMILIETILBUD gjelder for maksimum to barn per lugar og kan ikke kombineres med andre kampanjer. Prisen for voksne, som oppgis på bestillingstidspunktet, kan endres (økes eller senkes) hvis antallet mindreårige i lugaren endres.

 

Én og en halv: Én voksen og ett barn under 18 år som reiser i samme lugar, betaler en cruise-andel på Total- eller Deluxe-prisen og en andel for barn (opptil 50 % av voksenandelen) i tillegg til havneskatter, registrerings- og servicekostnader, eventuell forsikring, flygninger og transport. Gjelder ikke nyttårscruiset eller jorden rundt-cruiset.

 

Familietilbud: En familie på to voksne og to eller tre barn under 18 år kan reise i to forskjellige lugarer mot betaling av maksimalt 50 % av cruiseprisen til Total Comfort- eller Deluxe-pris for den andre lugaren.