Gled deg over utsikten du savner

Det neste cruiset vil bli uforglemmelig ... Du vil faktisk leve i utsikten du savner, utsikten over havet!

Oppdag Middelhavet eller våre eksotiske destinasjoner i Total Comfort og få en balkonglugar til prisen av en innvendig lugar!¹¹

Dessuten kan du utsette cruise uten ekstra gebyr innen 48 timer før avreise.²

For å kunne nyte dette fantastiske tilbudet, trenger du bare å være en del av vår CostaClub.
ikke medlem ennå? Abonner nå! Det er på tide å nyte ferien du savner.

Din lugar med balkong ... havutsikt

Italia, Spania og Balearene

Fra Marseille, Nice/Savona, Barcelona, Civitavecchia/Roma, Palma, Genova, 8 dager/7 netter

Italia, Hellas og Kroatia

Fra Venezia 8 dager/7 netter

Det hellige land og Istanbul

Fra Marseille og Nice Savona, 11 dager/netter

Dubai og Emiratene

Fra Dubai og Abu Dhabi, 8 dager/7 netter

Karibia

fra Guadeloupe, 8 dager/7 netter

Vilkårene for tilbudet:

Tilbudet gyldig på alle reservasjoner som er foretatt mellom 17. juni og 31. august 2020, for en oppgradering til en lugar med balkong til prisen av en innvendig lugar. Oppgradering er ikke automatisk, du må velge lugar med balkong og prisen justeres automatisk ved bestilling. I tilfelle nettbestilling på vår hjemmeside, vil du bli bedt om å logge inn med din Costa Club ID eller å bli medlem av Costa Club for å få tilgang til kampanjen. Tilbudet som er reservert for Costa Club-medlemmer og alle de som melder seg inn i Costa Club (Costa Ambra), er kun gyldig på Total Comfort-priser og på et bredt utvalg av cruise, med avgang mellom 28.11.2020 og 23.05.2021. For Karibien er dette tilbudet eksklusivt aktuelt når du bestiller fly + cruise-pakke. Dette tilbudet kan bare kombineres med Costa Club Privilege Avganger og Premium kuponger. Kampanjen er avhengig av tilgjengeligheten av lugarer med balkong for hver avreisedato og kan trekkes tilbake før kampanjeperiodens slutt uten forhåndsvarsel.

For alle nye individuelle bestillinger som gjøres mellom 17. juni og 31. august 2020 til Total Comfort, Basic, Deluxe, vil Costa kreditere deg nettoprisen som Costa mottar gratis, bare for den maritime delen av cruise, inkludert drikke, i tilfelle en anmodning om utsettelse senest 48 timer før avreisedato for det aktuelle cruise. Gjelder for utsettelser av et bredt utvalg av cruise, planlagt avgang innen 31/05/2021, unntatt cruise the World cruise (hele og segmenter). Ekskluderte beløp på kreditnotaen er mulige flyreiser, forsikringer og andre spesialtjenester. Kreditnotaen vil være gyldig i 12 måneder fra utstedelsesdatoen.