Bakteppet til cruisereisen i Middelhavet er et tett nett av historie og myte, legendariske steder og ikoniske turistmål. Sivilisasjonens eventyr begynte her, blant de greske øyer og Gibraltar-stredet, hvor bølgene slår mot glitrende landskap som juveler.

Det klare, kalde, skarpe lyset vil følge oss på vei til Nord-Europa. Bli med på en unik opplevelse blant steinmassene, hvor isbreene langs sjøen og de små, fargerike landsbyene ønsker oss velkommen, som i et eventyr.

Hav, strender og avslapping på land og om bord, lokale musikkarenaer og aromaen av den karibiske maten. Vi går mot «skatteøya», full av god humor og skinnende sol.

Vi retter kompasset mot Dubai og oppdager skjønnheten i arabisk musikk og danser mellom sjarmen av ørkenen med sine gamle tradisjoner og det futuristiske landskapet med skinnende skyskrapere.

Den latinske rytmen griper oss når vi går i land i de Sør-Amerikanske havner og følger oss når vi går om bord igjen. Her finner du lokale kunstnere og saftig mat du, som du kan smake takket være oppskrifter laget av vår kokk. 

Hvis du reiser på et transatlantisk cruise, vet du allerede at du ikke bare er turist, men du går i rutene til de gamle navigatørene med ånden av en moderne Columbus, og oppdager nye og eksotiske verdener. 

Øyer, bukter, fjorder, havner, i en unik reiseopplevelse som fornyer seg dag etter dag i mer enn tre måneder. Velg å være stjernen i en fantastisk reise rundt i verden, som berører fem kontinenter.