Karibia

Hav, strender og avslapping på land og om bord, lokale musikkarenaer og aromaen av den karibiske maten. Vi går mot «skatteøya», full av god humor og skinnende sol.

Fascinasjonen av disse stedene er en regnbue av farger med det blå fra havet, det klare blå fra himmelen, og den uendelige rekken av brunt, oker og grønt fra kaffe- og krydderplantasjene, som er blandet i en storslått natur. Byene du vil kjøre gjennom på vår cruisereise i Karibia er levende, fulle av musikk og dufter, mens naturen, den eneste hustruen på disse øyene, vil gjøre det mulig for deg å se eksotiske dyr og fargerike mosaikker av blomster og frukt opplyst av solen. Her resonerer havet i hvert hjørne, det gamle minnet om pirathistorier og rytmen til fjern musikk som forteller om et fjernt Afrika, som ble noe annet gjennom århundrene. Fra Antillene til den Dominikanske Republikk, Bahamas til Barbados: med Costa Cruisereiser finner du alt det beste fra Karibia.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our Caribbean cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

Andre passasjer får 50 % rabatt

Dette er en god grunn til å bestille et cruise med Costa Cruisereiser denne høsten. Inntil 31. oktober kan du benytte deg av 50 % rabatt for den andre passasjeren for en rekke utvalgte cruisereiser i 2019 og 2020. En mulighet til å dele spesielle øyeblikk med noen du er glad i!

Havner inkludert

Catalinaøya

På Catalinaøya er det en privat strand som kun er reservert for Costa Cruisereisers passasjerer. Denne kan kun nås med robåt, fordi motorer og støy er forbudt her. For en oase!

Martinique

På stranden i Salines kan du snorkle blant fargerike fisker. Når det gjelder å forlate Martinique, vil vi klage som bortskjemte barn.

Guadeloupe

De to søsterøyene Basse-Terre og Grande-Terre, atskilt med et lite naturlig eid, utgjør Guadeloupe, hvor vi ankrer opp med vår costa Cruisereise i de Små Antillene.

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.