Dubai og Emiratene

Vi retter kompasset mot Dubai og oppdager skjønnheten i arabisk musikk og danser mellom sjarmen av ørkenen med sine gamle tradisjoner og det futuristiske landskapet med skinnende skyskrapere.

Hvert hus og hver gate som ligger i ørkensanden ble omhyggelig gjenvunnet fra den kvelende tilstedeværelsen av sanden. Det er derfor storhet, overflod og forundring er mål i de forente arabiske emirater. Storslåtte moskeer, en av de høyeste skyskrapere i verden, hoteller med flere stjerner enn hva som er mulig, temaparker fra Guinness rekordbok. Dette er et land som har et bakteppe av en tøff og vanskelig natur å bo i, ingen mangel på luksus, skjønnhet, shopping og spesielt sjø for flotte dykk. En følelse som ikke må gås glipp av under vårt cruise i Dubai, er å se på skumringen, like svart som tusen netter, men full av stjerner, fred og enorm skjønnhet.

Andre passasjer får 50 % rabatt

Dette er en god grunn til å bestille et cruise med Costa Cruisereiser denne høsten. Inntil 31. oktober kan du benytte deg av 50 % rabatt for den andre passasjeren for en rekke utvalgte cruisereiser i 2019 og 2020. En mulighet til å dele spesielle øyeblikk med noen du er glad i!

Havner inkludert

Abu Dhabi

Abu Dhabi er et mirakel på sand. Den majestetiske hvite moskeen av marmor sameksisterer med skyskrapernes speil. Alt er omgitt av ørkenen.

Dubai

Dubai er en kontrast: glitrende skyskrapere, blant de høyeste i verden, og straks bak den endeløse og stille ørkenen, ideell for en solnedgangsmiddag.

CostaTours-utflukter på land!

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.

Spesialtilbud

Jul fra et annet perspektiv, sjøen.

Opplev den magiske julestemningen med tusen og en natt, på Costa Mediterranea.

Dubai og De forente arabiske emirater

Avgang i januar og februar for å nyte den varme vinteren med Costa Mediterranea