Dubai og Emiratene

Vi retter kompasset mot Dubai og oppdager skjønnheten i arabisk musikk og danser mellom sjarmen av ørkenen med sine gamle tradisjoner og det futuristiske landskapet med skinnende skyskrapere.

Hvert hus og hver gate som ligger i ørkensanden ble omhyggelig gjenvunnet fra den kvelende tilstedeværelsen av sanden. Det er derfor storhet, overflod og forundring er mål i de forente arabiske emirater. Storslåtte moskeer, en av de høyeste skyskrapere i verden, hoteller med flere stjerner enn hva som er mulig, temaparker fra Guinness rekordbok. Dette er et land som har et bakteppe av en tøff og vanskelig natur å bo i, ingen mangel på luksus, skjønnhet, shopping og spesielt sjø for flotte dykk. En følelse som ikke må gås glipp av under vårt cruise i Dubai, er å se på skumringen, like svart som tusen netter, men full av stjerner, fred og enorm skjønnhet.

Our priority is to offer a safe vacation experience.

We have updated the travel requirements applied to our UAE cruises. Before booking a cruise to this destination we advise you to carefully consult all the information collected in the section "Travel health requirements".

Havner inkludert

Abu Dhabi

Abu Dhabi er et mirakel på sand. Den majestetiske hvite moskeen av marmor sameksisterer med skyskrapernes speil. Alt er omgitt av ørkenen.

Dubai

Dubai er en kontrast: glitrende skyskrapere, blant de høyeste i verden, og straks bak den endeløse og stille ørkenen, ideell for en solnedgangsmiddag.

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.