Asia

Hensikten med hver tur er å bli beriket av nye erfaringer, smaker, lyder, bilder og følelser som skiller seg fra det vanlige. Derfor møter våre cruise i Det fjerne østen alltid behovet for å gjøre nye oppdagelser.

Kina er et land som lever i sjarmen av sine tidligere tradisjoner, mens det alltid er klar for store forandringer. Den grunnleggende natur av bevegelsene til  kampsport gjenspeiler den strenghet som landet har tatt imot fremgang og fortsetter å fremme det.  Japan er også fantastisk: Tokyo er en stjerne skinnende med liv og farge, men  full av orden og respekt for alle, som i det mest autentiske av gamle  tradisjoner. Våre cruise til Det fjerne Østen hjelper deg med å oppdage fascinerende land  med tusen kontraster, der det moderne tilpasser seg det gamle. Travelheten i livet  møtes med god samvittighet. I alle land er mat med berusende dufter kombinert med å faktisk forbedre følelsene du vil oppleve.

Havner inkludert

Singapore

Den travle havnen i Singapore er et viktig reisemål på vår Costa Cruisereise til Østen. Et besøk i byen etterlater oss fengslet lenge etterpå.

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.