Indiahavet

Nyt et ønske om å nå havstrendene med et tilpasset cruise etter dine behov, fra 9, 16 eller 22 dager i Indiahavet. Lokal mat og underholdning om bord, og mange andre overraskelser.

Langs Adriaterhavet gjennom Suezkanalen eller direkte med fly fra de viktigste havnene i India, Maldivene og Mauritius. Sammen oppdager vi de blå nyanser av de vakreste havene i verden, blant fargerike rev som er fulle av liv. Når høsten begynner å bli kald, kan du nyte de varme strendene i Malé i Maldivene. Å besøke den ikoniske skjønnheten i Seychellene fra Mahe er virkelig et flott privilegium. Et eget minne er dedikert til den lyse skjønnheten i India hvor vi kommer fra det dype havet, avhengig av hvilket cruise vi er på, havnene i Goa og Mumbai, for å oppdage essensen av dette landet bestående av mystikk og ekstremt jordiske aspekter, og for å oppdage sublime ekstremer. De mange stoppene ved forskjellige havner gir oss mulighet til å besøke stedene med mer tid tilgjengelig for å oppdage det som ellers ville forblitt uoppdaget.

Havner inkludert

Colombo

Colombo er den økonomisk hovedstad og tidligere statshovedstaden i Sri Lanka. Havnebyen ligger sørvest på øya. En milepæl under vårt cruise til Sri Lanka,  du vil oppleve «Tårene av India».

 

Malé

Fra havnen i Malé, hvor vi reiser med vår Costa Cruisereise, til de ulike drømmeaktige atoller som danner Maldivene, berømte for sitt hav og revet.

Nosy Be

Madagaskar beholder et aspekt av villmarken hvor dyr og planter lever i beskyttelse. Alt er fantastisk her, både til sjøs og på land.

St. Denis – Le Port

Hovedstaden på Isle of Reunion, Saint Denis, beholder fortsatt sin opprinnelige franske ånd, som er demonstrert av de mange bistroene med parisisk mat, beriket av karibiske påvirkninger.  Saint Denis beholder fortsatt sin opprinnelige franske ånd, som er demonstrert av de mange bistroene med parisisk mat, beriket av karibiske påvirkninger.

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.