Middelhavet

Bakteppet til cruisereisen i Middelhavet er et tett nett av historie og myte, legendariske steder og ikoniske turistmål. Sivilisasjonens eventyr begynte her, blant de greske øyer og Gibraltar-stredet, hvor bølgene slår mot glitrende landskap som juveler.

Hver havn er et under fra historien, en overraskelse, en drøm. Costa Cruisereiser fører oss til å oppdage røttene som, i Middelhavet omfatter Europas vugge. Hellas, mellom historie og legende, med utsikt over et vakkert hav med storheten av sine monumenter. Italia, med sine mange nyanser fra nord til sør. Og så Frankrike, med sitt glitrende og delikate landskap. Og Spania, optimistisk og stolt, med sine vakre øyer: Balearene og Kanariøyene. Middelhavets kjøkken gir oss andre fornøyelser: nippe til et glass prosecco og en forfriskende sangria, blandingen av grønnsaker, fersk fisk, pasta, supper, pizza og paella – alt det som gjør Middelhavet til et fornøyelsesparadis.

Havner inkludert

Barcelona

Barcelonas natteliv. Blant «ramblas» oppdager vi god mat og en flod av øl, men vi er alltid under Gaudis våkne øye, som fanget og uttrykte sjelen til dette stedet.

Santorini

Klippene på Santorini-øya skinner med det lyse hvite fra husene som dominerer Middelhavet fra toppen av åsen.

St. Cruz de Tenerife

Havnen i Santa Cruz de Tenerife er byens tilgang til sjøen og preget av en blanding av kulturer som har klart å sameksistere i harmoni med hverandre.

Venezia

Venezia er den dyptgripende romantikkens hjem. En by som er mest berømt for sitt vann, men som også er kjent som La Serenissima.

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.