Nord-Europa

Det klare, kalde, skarpe lyset vil følge oss på vei til Nord-Europa. Bli med på en unik opplevelse blant steinmassene, hvor isbreene langs sjøen og de små, fargerike landsbyene ønsker oss velkommen, som i et eventyr.

Den uberørte, stolte skjønnheten av villmarken som dominerer det nordlige hav, gjenspeiler karakteristikken til vikingene, som en gang var herre på dette vannet. Vi beundrer de majestetiske norske fjordene om bord på Costas skip, under cruisereisene våre i Nordsjøen. Vi seiler i de store vannlabyrintene som er hugget til sjø som trengte inn i hjertet av landet i mange kilometer, og vi beundrer episke scenarier: de pittoreske nordlige landsbyene ved foten av klipper og fjell hvor de imponerende fossene fôres av isbreer. Skjønnheten til moderne byer som Oslo og Stockholm kan bare nytes, som rikdommen av St. Petersburg og København, med den flotte lille havfruen fra Hans Christian Andersens historie som blunker til oss fra steinen i sjøen.

Havner inkludert

Bergen

Havnen i Bergen i Norge er på UNESCOs liste over verdensarvsteder grunnet sin historiske verdi. De små fargerike sjøbodene er som hentet fra et eventyr.

København

København utforskes ideelt sett med sykkel: Byens trange gater og små broer omgir magien som inspirerte historier om Hans Christian Andersen.

Sankt Petersburg

En stopp i havnen i St. Petersburg bringer oss tsarenes område. Den storslagne historiske senteret vil bevege deg.

Tallinn

Tallinn er en av de vakreste av de europeiske hovedstedene vi vil møte på vår Costa Cruisereise i Nord-Europa. Den gamle byen har fått plass på UNESCOs liste over verdensarvsteder.

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.