Jorden rundt

Øyer, bukter, fjorder, havner, i en unik reiseopplevelse som fornyer seg dag etter dag i mer enn tre måneder. Velg å være stjernen i en fantastisk reise rundt i verden, som berører fem kontinenter.

Hver morgen er det en annen utsikt ulik den forrige, men den er alltid spennende og engasjerende. Dette er steder som lever i våre minner og i vår fantasi drevet av bøker vi har lest, filmer vi har sett, fra historier vi har blitt fortalt, som blir stjernene i stadiene av dette cruiset rundt om i verden. Fra Middelhavet vil du våge deg ut i havene, med et stoppested i havner som er som brikker i en mosaikk som fremhever verdens mangfold: det som oppstår er et bilde av steder, folk og kulturer som er forskjellige, men ekstremt fascinerende nettopp på grunn av dette. Alt kombinert med de tjenestene og attraksjonene som du finner ombord på Costas cruiseskip, som vil gjøre deg enda mer oppmerksom på det vakre under turen.

Havner inkludert

Barcelona

Barcelonas natteliv. Blant «ramblas» oppdager vi god mat og en flod av øl, men vi er alltid under Gaudis våkne øye, som fanget og uttrykte sjelen til dette stedet.

Bora Bora

Det er ikke uten grunn at Bora Bora er en av de mest berømte lagunene i Polynesia: det fantastiske havet gir mulighet for noen unike dykkeropplevelser.

Buenos Aires

Argentina var det lovede landet for mange europeiske emigranter, og i dag ønsker hovedstaden Buenos Aires oss hjertelig velkommen.

Colombo

Colombo er den økonomisk hovedstad og tidligere statshovedstaden i Sri Lanka. Havnebyen ligger sørvest på øya. En milepæl under vårt cruise til Sri Lanka,  du vil oppleve «Tårene av India».

 

Dubai

Dubai er en kontrast: glitrende skyskrapere, blant de høyeste i verden, og straks bak den endeløse og stille ørkenen, ideell for en solnedgangsmiddag.

Malé

Fra havnen i Malé, hvor vi reiser med vår Costa Cruisereise, til de ulike drømmeaktige atoller som danner Maldivene, berømte for sitt hav og revet.

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.

Ta et bilde eller en selfie om bord, av de steder du finner spennende!
Del hvert øyeblikk av cruisereisen med emneknaggen #Costagrammer