Sør-Amerika

Den latinske rytmen griper oss når vi går i land og følger oss om bord hvor du finner lokale kunstnere og saftig mat du kan smake på oppskrifter laget av vår kokk. 

Sør-Amerika er så omfattende og rik på forskjellige kulturer, at det er umulig å beskrive det med få ord. Du kan komme over endeløse skogsområder, ørkener, strender, isbreer, fjorder og innsjøer, og elver så enorme at du ikke ser en den ene bredden fra den andre, og så grønn og frodig at den berører havet. Alle med dyr av alle arter, noen av dem av sjeldne eksotiske skjønnheter. Den europeiske innflytelsen er merkbar og har fått sin karakter i skikker, språk og til og med i arkitekturen, ofte britisk, nederlandsk eller hovedsakelig portugisisk i stil, med rene farger og et pent utseende som markerer grensen med naturens begeistring, som ligger bak byen.

Havner inkludert

Buenos Aires

Argentina var det lovede landet for mange europeiske emigranter, og i dag ønsker hovedstaden Buenos Aires oss hjertelig velkommen.

Montevideo

Uruguay har en enorm natur-, historisk og kulturell arv. Vi utnytter muligheten til å stoppe i Montevideo for å oppdage det.

Rio de Janeiro

Virkeligheten for de som drømmer om Brasil er den berømte Copacabana-stranden. En av de vakreste buktene i verden er ikke overraskende å finne i en av de mest fantastiske byene.

Salvador da Bahia

Smilene til barna i Salvador de Bahia er en av følelsene som blir værende i ditt hjerte fra Costa Cruisereisen til Brasil.

CostaTours-utflukter på land!

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.

Spesialtilbud