Sør-Amerika

Den latinske rytmen griper oss når vi går i land i de Sør-Amerikanske havner og følger oss når vi går om bord igjen. Her finner du lokale kunstnere og saftig mat du, som du kan smake takket være oppskrifter laget av vår kokk. 

Sør-Amerika er så omfattende og rikt på forskjellige kulturer at det er umulig å beskrive det med få ord. Du kan komme over endeløse skogsområder, ørkener, strender, isbreer, fjorder og innsjøer og elver så enorme at du ikke ser den ene bredden fra den andre, samt frodige grøntområder som berører havet. Alt dette med dyr av alle arter, noen av dem sjeldne eksotiske skjønnheter. Den europeiske innflytelsen er merkbar og har fått sin karakter i skikker, språk og til og med i arkitekturen, ofte britisk, nederlandsk eller hovedsakelig portugisisk i stil, med rene farger og et pent utseende som markerer grensen med naturens begeistring, som ligger bak byen.

Havner inkludert

Buenos Aires

Argentina var det lovede landet for mange europeiske emigranter, og i dag ønsker hovedstaden Buenos Aires oss hjertelig velkommen.

Montevideo

Uruguay har en enorm natur-, historisk og kulturell arv. Vi utnytter muligheten til å stoppe i Montevideo for å oppdage det.

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.