Transoseanisk

Hvis du reiser på et transatlantisk cruise, vet du allerede at du ikke bare er turist, men du går i rutene til de gamle navigatørene med ånden av en moderne Columbus, og oppdager nye og eksotiske verdener. 

Et transatlantisk cruise lar deg nyte oppdagelsen av fantastiske drømmesteder som Karibia og Sør-Amerika, som gir daglig utsikt og landskap som alltid er forskjellige fra hverandre. Det er viktig å nyte hver dag med seiling til vi når disse fantastiske stedene og oppdager vakre byer og fascinerende øyer. Når vi er hjemme igjen har vi et vell av fantastiske opplevelser, inkludert følelser forbundet med krystallklare toner av havet, den blå himmelen, skogens varme omfavnelse og gjestfriheten til lokalbefolkningen kjent for sine varme smil. 

Havner inkludert

Abu Dhabi

Abu Dhabi er et mirakel på sand. Den majestetiske hvite moskeen av marmor sameksisterer med skyskrapernes speil. Alt er omgitt av ørkenen.

Barcelona

Barcelonas natteliv. Blant «ramblas» oppdager vi god mat og en flod av øl, men vi er alltid under Gaudis våkne øye, som fanget og uttrykte sjelen til dette stedet.

Buenos Aires

Argentina var det lovede landet for mange europeiske emigranter, og i dag ønsker hovedstaden Buenos Aires oss hjertelig velkommen.

Catalinaøya

På Catalinaøya er det en privat strand som kun er reservert for Costa Cruisereisers passasjerer. Denne kan kun nås med robåt, fordi motorer og støy er forbudt her. For en oase!

Colombo

Colombo er den økonomisk hovedstad og tidligere statshovedstaden i Sri Lanka. Havnebyen ligger sørvest på øya. En milepæl under vårt cruise til Sri Lanka,  du vil oppleve «Tårene av India».

 

København

København utforskes ideelt sett med sykkel: Byens trange gater og små broer omgir magien som inspirerte historier om Hans Christian Andersen.

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.