Alle skip

Costa Cruisereisers skipsflåte er selskapets stolthet. Alle har en unik karakter og eksklusive tjenester, men de er forenet av en umiskjennelig stil: Costa-stilen.

Oppdag det sofistikerte Costa Firenze, Costas cruiseskip

Costa Smeralda, havet har funnet sitt "Belpaese".
Costa Smeralda er skipet som er symbolet på skjønnhet, stil og italiensk gjestfrihet. Dets områder ble laget av eksperter, med inspirasjon fra torgene i det vakre landet vårt.

Costa Diadema ble lansert i 2014. Den er bygget for avslapning og moro med masse aktiviteter om bord. Her finner du glitrende barer, gourmetrestauranter og spaområde.

Et stort skip å oppleve. Costa Fascinosa er det perfekte stedet for en uformell ferie, full av moro. Med moderne og mangfoldige kunstverk.

Drøm og virkelighet møtes om bord på Costa Favolosa. Som navnet antyder, er vi på et eventyrskip. En ekte teknisk perle med all komfort og plass til favorittaktivitetene dine: sport, avslapping og god mat.

Costa Deliziosa er en juvel i Costa-flåten: både stilig og komfortabel, det er et ekte uttrykk for italiensk stil. Kunstprosjektet på dette skipet involverte både unge kunstnere og store mestere.

Costa Pacifica er allerede et skip oppført i Guinness Book of Records fordi det ble døpt i Genova samme dag som Costa Luminosa. Dens motto er «havet i musikk»: temaene til beslagene og navnene på broene er alle knyttet til musikkverdenen.

De innovative design- og kvalitetsmaterialene gjør Costa Luminosa til en juvel. Costa Luminosa har blitt sendt flere ganger rundt om i verden for sine dimensjoner som passer for å krysse Panamakanalen.

Costa Fortuna er en hyllest til passasjerdampere fra fortiden. Magic er Costas søster, bygget symbolsk i de legendariske verftene til Genova Sestri. Dens motto er «førsteklasses» for møblenes og innredningens eleganse og raffinement.

Skipsplaner

Costa-flåten

Costa-skip er steder med mye sjarm, laget for optimal komfort kombinert med et bredt utvalg opplevelser om bord.
Se restaurantene, barene og svømmebassengene på alle dekk av skipet, og lugaren som vil ønske deg velkommen under cruiset ditt.

 

FINN UT MER