Costa Firenze

Den italienske renessansen sett fra et nytt perspektiv, fra havet.

Costa Firenze innkapsler typisk italiensk skjønnhet i hver eneste detalj og som finner sitt ultimate uttrykk i byen Firenze. Det bringer renessansen til livet på skipet, for å gi deg en reiseopplevelse forsterket av stil og raffinement.

Alle cruisereiser om bord på Costa Firenze gir deg sjansen til å oppleve velkomsten, smakene og velværen ved ‘Belpaese’, med kontinuerlig og fascinerende sjøutsikt fra soloppgang til solnedgang.

Costa Firenze pløyer vannet i Middelhavet i én måned med fem cruisereiser fra Trieste og Savona, og retter deretter kursen mot fastlands-Kina med 51 spennende reisedager.

Start din utrolige, nye reise nå. Destinasjoner: Costa Firenze.

Om bord på Costa Firenze

Sammen i hjertet av Firenze

Opplev skjønnheten fra den italienske renessansen i dekoren til det romslige og behagelige interiøret. Når du spaserer rundt, blir det vanskelig å motstå de forlokkende shoppingmulighetene og sjarmen ved den «Florentinske stilen».

Den italienske stilen i lugaren

Med fokus på detaljer, smakfull styling, harmoni. Alle lugarer er konstruert for å tilby et komfortabelt og fortryllende rom inspirert av renessanseskjønnhetens prinsipper. Som lar deg slappe av, faktisk ... «gjenfødes» i en magisk, komfortabel atmosfære.

Nyt hvert øyeblikk

En fryd for øyet, og også for appetitten: Costa Firenze er dette også. I de syv barene om bord finner du den perfekte atmosfæren for en kaffe eller en deilig pause … og til middag tilbys det brede utvalget av smaker med florentinske tradisjoner og italiensk og internasjonal mat i de 13 restaurantene.

Costa Firenze-reiseruter

Har du begrenset ferietid og ser etter korte reiseruter og «familiære» landskap? Eller foretrekker du en reiseopplevelse til fjerne land og kulturer? Costa Firenze tilbyr reiseruter som passer for alle krav: fra Middelhavet i fem eller åtte dager, til Asia i 51 dager, med passasje gjennom Midtøsten. Ikke gå glipp av muligheten.

Jomfruturen

Den første cruisereisen med Costa Firenze i Middelhavet starter den 1. oktober 2020 fra Trieste med bestemmelsessted Savona, og drar innom Bari, Barcelona og Marseille.

Tre dager med avslapping

Den 8. oktober 2020 vil skipet forlate Savona for en kort cruisereise til Barcelona, Marseille og returnerer så til Savona.

Middelhavet sett fra Firenze

Den 12., 19. og 26. oktober 2020 vil Costa Firenze reise fra Savona på tre cruisereiser på én uke som inkluderer Napoli (eller Civitavecchia/Roma), Messina (eller Palermo), Valencia, Barcelona og Marseille.

En unik 51-dagers reiserute

Forskjellige kulturer, landskap og smaker, fra Middelhavet til Asia, via Dubai gjennom Suezkanalen og Rødehavet. Den 2. november 2020, setter Costa Firenze ut på sin reise til Det fjerne østen; en fantastisk 51-dagers reiserute fra Savona til Hongkong, som kan bestilles i ulike etapper, hver av dem like fasinerende og inspirerende. Oppdag alle sammen.

1. Fra Savona til Dubai

Den 2. november 2020 har Costa Firenze avgang fra Savona i retning Dubai på et 20 dagers cruise. En unik reise for å oppleve skattene i Midtøsten, Jerusalem og Petra, med besøk i Napoli og på Kreta.

2. Fra Dubai til Singapore

Fra 21. november 2020 gjør Costa Firenze det mulig for deg å oppdage de utrolige horisonter i Dubai og Abu Dhabi, de fortryllende strendene i Goa og den uberørte naturen på Sri Lanka og i Indonesia. Et 19-dagers cruise, med ilandstigning i Singapore.

3. Fra Singapore til Hong Kong

Fra og med 9. desember 2020 tar Costa Firenze deg med på en 14-dagers tur fra Singapore til Hongkong, hvor vi krysser Malaysia, Thailand og Vietnam. Den siste delen av cruisereisen til Kina tilbyr en fullstendig oppslukende opplevelse i orientalsk kultur.

Mange destinasjoner, én fantastisk reise

Jerusalem - Haifa

8. november 2020. Jerusalem. Den hellige byen, hellig for kristne, jøder og muslimer, inspirerer følelser som blir hos deg til evig tid.

Petra - Aqaba

Den 11. november 2020, stopper cruisereisen i Aqaba, Jordan, der du kan besøke Petra, et av Midtøstens store underverk.

Abu Dhabi

To dager i Abu Dhabi, 22.–23. november 2020, hvor du kan besøke en av de største moskeene i verden og fordype deg i atmosfæren av tusen og én netter.

Colombo

1. desember 2020 blir cruisereisen badet ... i gullet fra Columbo på Sri Lanka. Byer med fargerike markeder, vakre hager og karakteristiske buddhisttempler.

Dubai

20. november 2020. Dubai. Luksuriøs ekstravaganse og ruvende skyskrapere på én av verdens mest berømte horisonter.

Bangkok - Laem Chabang

Den 14. desember vil Costa Firenze ankomme Bangkok, en fascinerende metropol av gylne templer og moderne skyskrapere, der fortid og fremtid blandes i samme kvartal.

 

customCallbackMq