Costa Firenze

Opplev av en ekte italiensk ferie.

Firenze på sjøen!

Byen med de mange mesterverkene fra renessansen gis liv med Costa Firenze som tilbyr opplevelsen av en ekte italiensk ferie.
Skjønnheten som du ser når du vandrer rundt i gatene i Firenze, finner du her om bord, sammen med et øye for detaljer, og en typisk italiensk velkomst.
Følelser fra soloppgang til solnedgang mens skipet vårt transporterer oss til enda en ny destinasjon.
Under cruisereisen med Costa Firenze kan du omgi deg med det beste av italiensk skjønnhet og stil, som gjenspeiles i de ulike sidene ved livet om bord: spillene, avslappingen, shoppingen, den gode maten, den italienske vinen og forestillingene i teatrene og områdene som brukes for underholdning.
Costa Firenze ble bygget i skipsverftet til Fincantieri i Marghera, og er søsterskipet til Costa Venezia. Firenze vil gå langs Middelhavet i én hel måned, med fem cruisereiser fra Trieste og Savona, før det når Fastlandskina, med avgang den 2. november 2020 og 50 dager etter avreise: fra Savona til Hongkong.

Bestill nå

Ring gratis telefonnummer 23024697, bli ringt tilbake eller kontakt reisebyrået ditt.

Se på reiserutene

Den daglige magien når du reiser om bord på dette nye skipet vil gjøre deg i stand til å oppdage forskjellige kulturer, landskap og smaker.
Fra Middelhavet ankommer skipet Dubai via Suezkanalen og Rødehavet og drar innom Napoli, Messina, Hellas, Israel, Jordan og Oman. Fra Dubai og Abu Dhabi, byer som kommer til syne i ørkenen, fortsetter det til India, og så til Sri Lanka og deretter Malaysia, på reisen oppdager du nye smaker og ulike landskaper. Den siste delen av cruisereisen er tilegnet Det fjerne Østen: Singapore, Thailand, Kambodsja, Vietnam og til slutt, Kina, hvor Costa Firenze blir værende for at den italienske skjønnheten kan fortsette å skinne.

Jomfruturen

Den første cruisereisen med Costa Firenze i Middelhavet starter den 1. oktober 2020 fra Trieste med bestemmelsessted Savona, og drar innom Bari, Barcelona og Marseille.

Tre dager med avslapping

Den 8. oktober 2020 vil skipet forlate Savona for en kort cruisereise til Barcelona, Marseille og returnerer så til Savona.

Middelhavet sett fra Firenze

Den 12., 19. og 26. oktober 2020 vil Costa Firenze reise fra Savona på tre cruisereiser på én uke som inkluderer Napoli (eller Civitavecchia/Roma), Messina (eller Palermo), Valencia, Barcelona og Marseille.

Oppdag Midtøsten: Savona–Dubai

Den siste cruisereisen som er tilgjengelig er reisen til Kina (50 dager). Reiseruten kan deles inn i tre ruter som kan kombineres: Den første er Savona–Dubai (19 dager fra 2. november).

Drømmen om Orienten: Dubai–Singapore

Andre del av cruisereisen til Kina er en omfattende opplevelse av smaker og farger. Fra Dubai til Singapore passerer skipet via India, Sri Lanka og Indonesia (18 dager fra 21. november).

En verden mellom innovasjon og tradisjon: Singapore–Hongkong

Den siste delen av cruisereisen til Kina tilbyr en fullstendig oppslukende opplevelse i orientalsk kultur. Fra Singapore til Hongkong (13 dager fra 9. desember).

Bestill nå

Ring gratis telefonnummer 23024697, bli ringt tilbake eller kontakt reisebyrået ditt.