Costa signerer sine skip

«LaFlotta» er den nye skrifttypen som feirer Costas verdier og historie. Den er tegnet for hånd, og uttrykker våre skips navn på en elegant måte.

En ny skrifttype

 

 
Skrifttypen «LaFlotta» er inspirert av havet og basert på italiensk håndverk, som resultat av en dyktig og kreativ prosess som startet på papiret. De nye signaturene er nå på vei til alle våre skip: Costa feirer 70 år med uforglemmelig følelser.

I et tegn på modernitet

Costa Cruisereiser har endret seg med tiden de siste 70 årene, men er fortsatt tro mot sine verdier som gjestfrihet, italiensk smak og kjærlighet til sjøen. Skrifttypen «LaFlotta» uttrykker disse verdiene med en frisk og moderne stil.

For å merke en reise

Den karakteriseres av myke og delikate linjer. Bokstavene reflekterer bølgene på havet. En måte å feire lidenskapen til det å reise på sjøen, som vi deler med alle gjester som har reist og vil reise med oss.

For å markere ypperste håndverk

«LaFlotta» er en kursiv skrift, eller som det heter «italic». Stilen henter varme fra det som er «håndlaget». De første designene ble laget for å tolke tradisjonen om å male navnene på skipene for hånd.

#Costagrammer

Den nye signaturen er allerede på nett.
Ta et bilde eller en selfie med skipet du har valgt og del hvert øyeblikk av cruisereisen med oss ved hjelp av hashtaggen #Costagrammer

 

 

En førstegangs «signering»

Virkelig? Du har aldri vært på et cruise? Så kom og opplev «lykkens kvadrat» på en Costa-ferie. Velvære, avslapping, moro og gourmetmat: alt det beste av italiensk stil, med en unik utsikt over havet.