Costa Smeralda

Havet har funnet sitt vakre land: det nye Costa-flaggskipet

Costa Cruisereisers nye flaggskip er en hyllest til Italia og landets enestående skjønnhet. Om bord på Costa Smeralda er hver reise en opplevelse av gjestfrihet, smak, stil og velvære inspirert av det vakre landet. Et cruise mellom stedets magi og forslaget til smaker, i et kaleidoskop av følelser for å leve og dele med dine kjære, med privilegiet til et unikt perspektiv: havet.
Unikt er også respekten for miljøet: med Costa Smeralda blir lidenskapen for sjøen bærekraftig, takket være LNG-forbrenning, den reneste i verden.

Dåpen av skipet

03.11.2019
Velg jomfrureisen til Costa Smeralda! Så, i tillegg til spenningen på en cruisereise, vil du ha det privilegium å delta på en eksklusiv seremoni, som ønsker deg velkommen til "det vakre landet på sjøen". En unik feiring, med en eksepsjonell internasjonal gudmor. Og så, et fyrverkeri i skyene i Savona, gastronomiske spesialiteter og øyeblikk av ren moro.

Vernissagecruise fra Hamburg

Mellom Nordsjøen, Atlanterhavet og Middelhavet, oppdages Europas hovedsteder. Hamburg, Rotterdam, Lisboa ... Bli med oss den 20. oktober, hvor vi utforsker mytiske pilarer av Hercules og Vieux Port av Marseille og visjonærkunsten av Gaudí i Barcelona.

Innledende cruisereise fra Savona

Middelhavet ønsker deg velkommen med sine lys, farger og dufter. Fra Liguria til Provence, fra Catalonia til kysten av Lazio; la deg forføre av unike landskap og byer: Savona, Marseilles, Barcelona, Civitavecchia. Avgang den 3. november.

Lugaren, byen i et rom

Nyheter om Costa Smeralda

«Made in Italy» i stil og design kombineres harmonisk i romslige, stilige og komfortable lugarer. Det grafiske mønsteret av møbler, farger og former, inspirert av byen som gir navnet til broen, skaper de en avslappende familieatmosfære.
De nye terrasselugarene, med den lyse verandaen og balkongen med utsikt over bølgene, tilbyr en ekte oase av intimitet og avslapping, til frokost, en aperitiff eller bare for å føle havets pust og høre på havets stemme.

Colosseum

«Meet me in the square!». Costa Smeralda har et stort hjerte, derav det ikoniske navnet. Colosseum, et rom i sentrum av skipet på tre broer hvor du kan nyte det uforstyrrede synes av de lyse skjermene, nippe til et glass med bobler og beundre havet.

Costa designmuseum

En hyllest til italiensk design, som du ikke kan gå glipp av med det italienske symbolet: Costa Design Museum, et ekte seilmuseum, hvor du kan finne gjenstander fra 1900-tallet, signert av flotte italienske designere som har skrevet seg inn i historiebøkene.

Den beste turen til torg i Italia

Velkommen til Piazza di Spagna, med sin store aktertrapp og balkongen med et krystallgulv løftet over havet. Og hva med eksklusive Trastevere, på skipets forstavn: for å møtes, sosialisere og la seg underholde.

Svømmebasseng i den syvende himmel

Det du vil oppleve på bro 18, vil være en ekte opplevelse i syvende himmel! Det blir som å være i en av de vakreste italienske badebyene, med elegante hvite rammestrukturer, himmelen over deg og havet rundt.

Visste du at ...

Fremtiden for bærekraftige cruisereiser

100 % av energien som driver Costa Smeralda er fra LNG (flytende naturlig gass): et valg som gjør det mulig å redusere utslippene av skadelige gasser, og å oppnå nye viktige mål for miljømessig bærekraft.

Costa Smeralda og Costa Cruisereiser

Navnet på det nye skipet er en hyllest til Italias skjønnhet, og et av de mest berømte stedene. Partnerskapet mellom Costa og konsortiet som beskytter og fremmer merkevaren «Costa Smeralda» har etablert en lang rekke felles initiativ.

Det beste av Italia

Kompleks, engasjert og intens. Det beste av Italia er en stolthet som skal deles. Tolket av et drømmeteam av arkitekter: Rockwell Group og Jeffrey Beers Intl., Dordoni Architetti, Partner Ship Design, under kreativ ledelse av Adam D. Tihany.

SPESIFIKASJONER

Costa Smeralda

 

Brutto-tonnasje:   182 700 t

Lugarnummer: 2612

Gjestekapasitet: 6518

Lengde: 337 m

Antall restauranter: 11

Mannskapskapasitet: 1678

Antall broer: 20

Antall svømmebassenger: 4

Cruisehastighet: 21.5 kn

 

Digitale bilder er for rent stemningsfulle formål og gjenspeiler ikke stedenes virkelighet.

Costa signerer sine skip

En ny stil for hele flåten.