Costa Smeralda

Lugarer med balkong1,628
Kvadratmetervis med shopping550
Restauranter11

Costa Smeralda, havet har funnet sitt "Belpaese".
Costa Smeralda er skipet som er symbolet på skjønnhet, stil og italiensk gjestfrihet. Dets områder ble laget av eksperter, med inspirasjon fra torgene i det vakre landet vårt.

Nyhetene på det nye flaggskipet: Colosseum, hjertet av Costa Smeraldas midt på skipet på tre broer, er dedikert til de beste showene. The Plaza of Spain: en storslåtte trapp med utsikt. «Fly»-turen som når det høyeste punktet på skipet på 65 meter i høyde og Trastevere: et torg i sentrum av skipet som kombinerer opplevelsen av barer, butikker og underholdning på ett sted.

Welcome Costa Smeralda!

Bestill ditt cruise med Costa Smeralda nå

Opplev Middelhavet på en helt ny måte med vårt flaggskip!

Vinteravganger

Se alle Costa Smeraldas avganger fra november 2019 til februar 2021.

Våravganger

Se alle Costa Smeraldas avganger fra mars til mai 2021.

Sommeravganger

Se alle Costa Smeraldas avganger fra juni til august 2021.

Costa Smeralda har ...

Respekt for miljøet og lidenskap for sjøen. Costa Smeralda er et «grønt» skip med sin nye fremdriftsteknologi ved hjelp av LNG-drivstoff.

Velvære, eleganse og stil. Costa Smeralda har gjennomført den velkjente «Laget i Italia»-signaturen, fra fellesarealer til lugarene.

Våre italienske designpartnere


Livet om bord

En restaurant for alle

En ny måte å spise på. Sjekk hva som er i gang!

Sushino

mot et gebyr

Sushino på Costa er den første sushi-bistroen som er designet for å tilby deg en autentisk japansk opplevelse: nigiri, maki, sashimi og mochi. Aperitiff, lunsj eller middag? Sitter du ved bordet eller tar bort? Du velger, vår sushichef er klar til å la deg smake på oppskriftene, tilberedt med respekt for årtusenstradisjonen.

LAB – Kjøkkenlabben

mot et gebyr

Er du klar til å bli vår «Chef for a day»? Du kan teste ferdighetene dine ved ovnen og dele dine mest kreative oppskrifter på LAB. Og hvis du trenger litt inspirasjon, la deg overraske av Bruno Barbieris retter!

Tutti a Tavola Restaurant

Inkludert

Nå med utsikt over havet og... ditt lille reisefølge; det er den første restauranten dedikert til familier. Plassert et steinkast fra Luna Park, den har en komfortabel innvendig plass, og et vakkert utvendig område med utsikt over sjøen.

Bacaro

mot et gebyr

Opplev den typiske venetianske aperitiffen. Blant smakfulle og lekre snacks og drikker forberedt av erfarne bartendere; gjenopplev atmosfæren av de mest karakteristiske italienske tavernaene i nord-øst i en ny, flytende lagune.

Livet om bord

Veldig underholdende for alle

Ny underholdning, for å gjøre øyeblikkene dine om bord uforglemmelige.

Under 3 Mini Club

mot et gebyr

Kun på Costa Smeralda: du kan til og med overlevere dine yngste barn (1-3 år) i de sakkyndige hendene til Squok Club-animatørene. Barna vil kose seg, og du kan slappe av om bord.

Stille fest

Inkludert

I bassenget kan du skru opp volumet helt på hodetelefonene og fordype deg i dansen... uten å lage lyd. Musikken du ønsker, og med hvem du vil, under stjernene i det innendørs bassenget: festen venter på at du ankommer.

Virtuelt band

Inkludert

Hvis du er ute og seiler, hvordan kan du komme deg til en stadion, et teater eller en arena og delta på en konsert? Enkelt! Med Smeralda's teknologi og LED-vegger kan du se tre konserter i uken. Fordyp deg selv i rytmen!

Interaktive skipskart

Gå gjennom broer og se alle rommene på skipet