Turen som skaper samhold i gruppen

Til din disposisjon er et team av fagfolk med 70 års erfaring i å organisere reiser

Forvandle en forretningsreise, et møte eller en konferanse til en uforglemmelig opplevelse, organisert i detalj og skreddersydd for deg.

Om bord på Costa-skipene er komfort, smak, moro og oppdagelsen satt sammen med den mest avanserte teknologien.
En Costa Cruisereiser er også en ideell løsning for de som reiser sammen med mange venner, eller som en stor familie.

Send en forespørsel

Hvis du vil ha mer informasjon om tilbudet vårt for grupper og insentivreiser,  fyll ut skjemaet eller
ring 010 9997399.
En av våre eksperter vil kontakte deg for å organisere hendelsen.

Hvorfor velge Costa?

For en samlet gruppe

 

Vårt høyt spesialiserte ombordpersonell sørger for at du ikke vil mangle noe. Tid er kritisk i forretningsverdenen. Velg varigheten på cruisereisen din: Costa Cruisereiser kan vare fra 3 til 112 dager.

For en lykkelig gruppe

 

Costa tilbyr forskjellige typer lugarer, så alle kan finne den plassen som passer behovene best. Alle lugarer er designet for maksimal komfort, eleganse og avslapping.

For en fokusert gruppe

 

Costas skip har den mest avanserte teknologien for å ta vare på din virksomhet: Internettpunkter, møterom og utstyr, systemer for simultanoversettelse, teknisk støtte.

For en energisk gruppe

 

Maten er utmerket, et element av union og fellesskap. Alle restauranter tilbyr retter tilberedt med kvalitetsingredienser og en oppmerksomhet til mat som er et karaktertrekk for Made in Italy.

For en lykkelig gruppe

 

Prøv lykken i kasinoet, få med dere et show i teatret, spill på 3D-simulatorene eller bare slapp av med en sigar og en cognac i den intime Cigar Lounge; kvelden skal oppleves ... 

For en nysgjerrig gruppe

 

Du vet allerede hvor du vil ta virksomheten din, du må bare bestemme deg for hvor du skal ta den når du reiser med oss. Du kan velge destinasjonen som best representerer deg med en unik ferie.

Virkelig? Du har aldri vært på et cruise?

Når man er på ferie, er man mer rolig, mer avslappet og smilende, men bare med en cruisereise med Costa multipliseres lykken. Du ser det stråler i menneskene du elsker, i smilene til dine venner og i barnas øyne.