Vårt selskap: en verden i bevegelse

Om oss

 

COSTA GROUP

 

Costa er det eneste selskapet i bransjen som seiler under italiensk flagg. Costa-konsernet er den største reiseoperatøren i Italia. Som del av Carnival Corporation & PLC står de oppført på børsen i London og New York og er en verdensleder i sektoren med en flåte på 103 skip (over 11,5 millioner gjester ble transportert i 2016 av Costa Group, med varemerkene Costa Cruisereiser og AIDA Cruisereiser).

Med 27 skip i flåten og en total kapasitet på ca. 76 000 senger, har konsernet har sitt hovedkvarter i Genova og opererer globalt, i hovedsak på reiseruter til Middelhavet, Nord-Europa, Østersjøen, Karibia, Nord- og Mellom-Amerika, Sør-Amerika, de forente arabiske emirater, Indiahavet, Det fjerne østen og Afrika.

Innen 2021 vil flåten styrkes med seks skip. Den neste generasjonen skip er laget i henhold til kriteriene for ansvarlig innovasjon og har som hensikt å styre trenden i hele bransjen.

 

 

 

COSTA CRUISEREISER: UBEGRENSEDE HORISONTER

 

I 70 år har Costa Cruisereiser representert den italienske gjestfriheten og stilen.

Vi har alltid arbeidet med lidenskap for at våre gjester skal oppdage de vakreste destinasjonene i verden, og få muligheten til å utforske landene og lære om de forskjellige kulturer på fem kontinenter, med den største respekten for deres identitet.

Som det eneste cruiseskipselskap som seiler under italiensk flagg, føler vi et ansvar og privilegium å bringe Italias verdier til hele verden, og å representere landet vårt i havnene vi besøker..

For Costa, spiller ansvarlig innovasjon en viktig rolle i fremtidens skipsdesign og utviklingen av erfaringer om bord som vi designer med ytterste omhu og detaljer, for å sørge for at feriereiser gir møte med lokale realiteter og opplevelse av dem for å kunne bli mer og mer ansvarlig reisende.

På reise i 70 år

Fra våre første tur med Anna C den 31. mars 1948 fra Genova til Buenos Aires, har det gått nesten 70 år. Men selv i dag svever vi verden rundt, stolt seilende med det italienske flagget.

 

Siden den gang har vi ikke stoppet. Gjennom disse årene har vi samlet historier å fortelle, én for hvert av våre skip. Franca C, for eksempel, var det første skipet i verden som ble bygd for cruisereiser. Det var i 1957. Over tid ble former, dimensjoner og møbler endret, og det ble etablert balkonger til de fleste lugarer; passasjerens smak og behov har utviklet seg, men våre verdier er de samme, så vel som det å alltid holde kunden i sentrum av våre tanker.

 

Det er derfor vi ser på innovasjon og bærekraftig utvikling som grunnlaget for vår fremtid. For å oppnå dette, tilstreber vi å minimere påvirkningen vi gjør på destinasjonene vi besøker sammen med deg.

Jobb med oss

Å gå inn i Costa Cruisereisers verden vil si å arbeide i et dynamisk og multikulturelt miljø, hvor utveksling av ekspertise er en konstant kilde til profesjonell og menneskelig vekst.

Bærekraft

Bærekraft er en integrert del av Costa Cruisereisers kultur. Vår tilnærming er forskning, innovasjon og langsiktig visjon med sikte på full integrasjon av bærekraft.