Reisepakker, komfortabel og praktisk

Ved fly, tog, buss eller spesialpakker: alle detaljer er utviklet for å møte dine behov.

Den fantastiske med en Costa-ferie er at den totale komforten starter før du går om bord: for hvert cruise kan du koble til en transport fra byen din med transportmetoden du velger. Uansett hvilken metode du velger, legg det til dit cruise+fly, cruise+tog eller cruise+buss Med Costa kan du enkelt gå til avgangshavnen med de mest komfortable og praktiske løsningene som passer dine behov. 

Cruise+buss

Buss for å nå ombordstigningshavnen. Costa arrangerer komfortabel transport til de viktigste italienske byene, for å enkelt gå om bord på ditt cruise.

Cruise+tog

Vårt samarbeid med Trenitalia gir deg mulighet til å dra til cruise med tog, med priser og spesialtjenester forbeholdt Costa-gjester.

Cruise+fly

Opplev gleden ved å føle at du allerede er på ferie, ved å velge kombinasjonen cruise + fly: pakken inkluderer alle transporter fra flyplassen til skipet og tilbake.

Spesialflyvninger

Passer ikke cruise+fly-pakken som er tilgjengelig dine behov Ikke noe problem! Ring oss gratis på 800 902 902: våre eksperter er tilgjengelig hele døgnet for å hjelpe deg med å bestille flyvningen du ønsker.