Reise rundt jorden 2019

Cruisereisen på de store hav – en 112-dagers drømmeseilas om bord på Costa Luminosa

Spesiell gave

For å gjøre cruisereisen din rundt verden enda mer unik, er en gunstig drikkevarepakke og et spesialutvalg av utflukter inkludert i prisen!

Drikkevarepakke

Det inkluderer ubegrenset mineralvann, leskedrikker og øl og vin til lunsj og middag i hovedrestauranten og buffeten.

15 utflukter på land

Et utvalg av det beste og mest populære blant våre gjester, fantastiske turer så du kan oppleve det beste fra hvert kontinent.

Tenerife – Teide nasjonalpark

Strender, parker og beskyttede områder, frodig flora under verdens tredje største vulkan og det høyeste fjellet i hele Spania.

Rio de Janeiro

Rio er en storby for å besøke med sambatrinn og kamera lett tilgjengelig. I tillegg til panoramaet fra den berømte Sukkertoppen, er en tur til Kristusstatuen en opplevelse du ikke kan gå glipp av.

Punta Arenas

Ved inngangen av sundet ved Magellan, vil du få en vakker oversikt over Tierra del Fuego. Å utforske er en drøm: fra de hvite strendene av Magdalena Island hvor du kan beundre pingviner, sjøfugler og delfinenes akrobatikk.

Påskeøya

På denne ekstraordinære øya du kan nyte mange ulike opplevelser: besøk labyrinten til Moai-statuene i villmarken, utforske de arkeologiske utgravningene med jeep eller snorkle i korallrevet.

Papeete

Polynesias hovedsentrum, Port of Papeete, ønsker deg velkommen til øya Tahiti. Fra Belvedere Monte Marau tilbyr øya en av de vakreste utsiktene over Stillehavet og naboøyene Tahaa og Raiatea.

Auckland

Auckland ligger i et vulkansk område, og fra toppen av en vulkan, som nå er en naturpark, kan du nyte vakker utsikt over byen. På Auckland Museum Maori vil du oppleve hvordan maori- og britiske tradisjoner sameksisterte i fortiden.

Øya Komodo

Komodo er verdenskjent for sin drage, og er et primitivt hjørne av Indonesia med et eksepsjonelt terrestrisk økosystem, flotte baktepper, blant de beste i verden, og et stort utvalg av flora og fauna.

Phuket – thailandsk mat

Thaimat blir mer og mer fasjonabelt i vest: lær å lage de deiligste retter!

Colombo – mellom templer og basarer

I dag er Colombo smeltedigelen på øya: oppdag de fargerike markeder, alle arkitektoniske stiler som eksisterer i byen, de vakre hagene, restaurantene og de fargerike butikkene.

Mumbai

Gjør en reise inn i den strålende fortiden til den mest folkerike byen i India! En by med kontraster, hvor det er alt fra moderne keiserlige tårn til elvehulegrottene, som dateres tilbake til det 8. århundre.

Reise rundt jorden-kampanjer for CostaClub medlemmer

 

Opptil € 4000 euro i kreditt for bruk om bord eller opptil € 2000 avslag per lugar: du har tusenvis av gode grunner til å seile jorden rundt!

 

Om bord-kreditten tilsvarer € 2000 per person, for inntil 2 personer per lugar.

Rabatten på cruiset tilsvarer € 1000 per person, for inntil 2 personer per lugar.

Kampanjen gjelder for alle Costa Club-medlemmer, inkludert Ambra-klubben. Beløpet kreditt for bruk om bord og rabatten er den samme for hver  Costa Club-kategori de tilhører.

De to kampanjene er ikke kumulative og er gyldige i alle kategorier og for alle lugarer.

De to kampanjer er gyldig for bestillinger av Reise rundt jorden 2019. Cruisereisene hvor Costa Luminosa reiser den 5. januar fra Venezia (hele reisen, delvise reiseruter er ikke gyldige).

Bestillinger kan gjøres hos reisebyrået, på costa.it eller gjennom Costa for deg.HVORDAN AKTIVERE KAMPANJER

 

Enkeltlugar

 

€ 2000 i kreditt å bruke om bord. Kommuniser følgende kode CWC19SO ved bestilling
€ 1000 i besparelse på lugaren din. Kommuniser følgende kode CWC19CS ved bestilling

 

 

DOBBELT-/TRIPPEL-/FIREMANNS LUGARER

 

€ 4000 i kreditt å bruke om bord. Kommuniser følgende kode CWC19DO ved bestilling
€ 2000 i besparelse på lugaren din. Kommuniser følgende kode CWC19CD ved bestilling

 

 

BLI MED I KLUBBEN