Praia Da Vitoria

Sjarm og mystikk på Azorene: den robuste skjønnheten som kommer fra dens vulkanske opprinnelse, den isolerte beliggenheten i hjertet av Atlanterhavet. Praia de Mar, et stoppested på cruisereisen, hilser oss i den brede bukten på Isla Terceira i østdelen av øygruppen.

Et senter for de første koloniale bosetningene. Praia misted hovedstadtittelen i 1476 til fordel for nærliggende Angra. Det har imidlertid blitt gjenoppbygd i nyere tid og tatt rollen som den viktigste stoppestedet fra øya Terceira, med en ny og omfattende turist- og handelshavn der vår utflukt begynner.
Praia kan skryte av en lang hvit strand med utsikt over Atlanterhavet. Den er populær blant windsurfere for sin konstante havbris. En følelse av stilig modernitet og en gammel by full av militære, sivile og religiøse bygninger fra ulike epoker lever i harmoni i byen, toppet av de massive klokketårnene til Igreja Matriz. Her og andre steder merker du renoveringen etter skadene fra jordskjelvet i 1980. Smale gater og fargerike hus, med tradisjonelle sprossevinduer, er en annen attraksjon i denne innbydende byen.

Ikke gå glipp av:

  • Igreja Matriz de Santa Cruz, en imponerende kirke med tre nav fra det 15. århundre

  • Den Paços do Concelho med Frihetsstatuen

  • Tourada à Corda, typisk Azorese-tyrefekting, det eldste lokale tidsfordrivet

Utflukter på land

Noen av de vakreste øyeblikk du kan oppleve på et cruise.