Rarotonga

Begi deg inn i en atmosfære av ren fortryllelse, la deg fascinere av den største av Cookøyene med sine blå laguner og hvite sandstrender.  

Cruiset vil la deg oppdage fantastiske strender, varmt vann, krystallklart og rik på fisk og koraller: alle karakteristiske egenskaper for dette området. Rarotonga er den største av Cookøyene, Sør-Stillehavets øygruppe, og hovedstaden Avarua ligger her. Øya, av vulkansk opprinnelse, er også rike på kuperte topper og skjulte fosser. Den mest berømte av disse er Wigmorefossen, som er et stort mangfold av dyreliv og frodig vegetasjon, hvor alle venter på å oppdages.  

En annen perfekt sted for å nyte synet av natur, er Maire Nui botaniske hage. Gå ikke glipp av det livlige matmarkedet "Punanga Nui" i Avarua: en flott mulighet til å prøve lokale retter og oppleve kulturen på stedet.

Cookøyene, et tidligere britisk protektorat, er nå et parlamentarisk demokrati med selvstyre i fri tilknytning til New Zealand. Engelsk er et av de offisielle språkene, men Māori-språket på Cookøyene har også spredt seg. En annen variant, kalt "Rarotongan", har fått sitt navn fra øya.Ikke gå glipp av:

• Avarua

• Wigmorefossen

• Maire Nui botanisk hage